יש לי רעיון לשירשור

Moranus

New member
יש לי רעיון לשירשור

האם אתה מרגיש נינוח וחופשי בבית ספר שלך... ומה הכוונה? אצלנו בבית ספר אני חושבת שאנשים מרגישים ממש כמו בבית חלק באים עם נעלי בית חלק באים עם הכרבולת של אחרי השינה על הראש ויש כאלה שחייבים תמיד להיראות כאילו הבית ספר זה מועדון או מסעדה תמיד מתלבשים יותר מדי יפה ואתם?

pooh שולט

New member
רעיון טוב..../images/Emo85.gif

יש ימים שממש בא לי להתלבש יפה ויש ימים שבא לי לבוא זרוק כמו עם פיג´מה.. לפי המצב רוח...

pooh שולט

New member
כמו היום למשל...../images/Emo85.gif

הייתי אתמול בבייביסיטר והייתי מה זה עיפה בבוקר אז הלכתי לבית ספר כמו שישנתי...

YeLLOw AnGeL

New member
אצלנו../images/Emo26.gif../images/Emo186.gif

ברור שיש ויש, זה תלוי בבנאדם. אבל בעיקרון זה ביצפר חופשי לגמרי באים איך שרוצים בלי הגבלה או משו. רוב הילדים באים חופשי, ברור שיש כאלה שחושבים שזה מופע דוגמנות אבל לא הרבה
אני באה איך שבא לי, אני מתעוררת בבוקר והדבר הראשון שאני רואה בארון אני לובשת
ואני שונאת להתאים צבעים

אממממממ...../images/Emo104.gif../images/Emo60.gif../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif

אני מרגישה ניחוחה בבית הספר עם מורנוש.........ממש כמו הבית השני שלי......יש קפיטריה שגונבים מאיתנו כסף!!.......ולפעמים אני מרגישה שלא באתי למקום הנכון....בנות עם בגדים יוקרתיים נעליים מוזרות תיקים של זקנות ונעליי בית מצחיקות........ובנים......תסרוקות שלא מהעולם הזה.......אבל אין כמו לצחוק על המורות......חודש שלם עם אותו סוודר ומכנס.......ואז חודש שלם אחר עם חליפת הג´ינס.......ועוד כל מיני דברים מוזריםםםםם...................................................

Moranus

New member
טוווווף

מורנוש שלך חושבת בדיוק כמוך.... פשוט לקחת את המילים מפי....

אני בבית ספר שלי מרגישה בבית...

אני בדרך כלל באה עם נעלי בית או נעלי ספורט, לעיתים רחוקות אני שמה נעליים יפות. אני אפילו לפעמים באה עם הפיג´מה מהמיטה לבית ספר סתם כי אין לי כח להתלבש בבוקר ואני מאחרת, אפילו קרה פעם אחת שבאתי לבית ספר עם ביבי דול... זה היה מצחיק אבל חפיף.. הבית שלי 2 ס"מ מהבית ספר... איך שאני קמה ככה אני יוצאת מהבית. אפילו את השיער אני לא מסדרת...

למעלה