יש לי רעיון לשירשור:)..

amirbilu

New member
יש לי רעיון לשירשור:)..

אני לא בטוח שיש את זה לכל אחד,לי פחות יש:) קורה לכם הרבה לפעמים שאתם יושבים מול הטלויזיה ורואים סרט,או סתם באמצע לימודים.ויש לכם עיפרון ביד ודף ,ואתם מתחילים לקשקש על הדף כל מני קישקושים וציורים מוזרים את השם שלכם בכל מני צורות.. וכו´,קורה? זה גם סוג של אומנות:)וזה יכול להגיד הרבה על אותו בן אדם [אצלי לפחות כל 3 עמודים אחרונים של מחברת נראים ככה,כל העיתונים בבית,והרבה דפים של הפקס והמדפסת
] חשבתי לפתוח שירשור שכל אחד יעלה תמונה (במידה ויש לו) של הדף שלו. אם אתם מסכימים..,אני אתחיל בשלי:) אמיר

amirbilu

New member
תורידו את הפסיק אחרי ה"אם אתם

מסכימים" ותופיזו "אז" במקומו

Julia L

New member
אני עושה את זה כל הזמן

בשוליים של דפים, או על הכתב עצמו (תתבישי לך). לפעמים אפילו יוצאים דברים לא רעים, אבל כולם נראים בערך אותו דבר, ולרוב אני אפילו לא שומרת אותם.

זה רעיון מצויין !

אני לצערי לא מהמשרבטים אבל מאוד הייתי רוצה לראות שירבוטים של אחרים זה תמיד מעניין אותי.

KEiN

New member
תאמת- כל הציורים שלי שירבוטים הם...

אף פעם לא יצא לי לתכנן מראש מה אני יצייר ואיך זה יראה... זה תמיד מתחיל מאיזה קו עקום באמצע ומתפתח... אני יפרס כמה בהמשך היום או מחר...

רעיון כביר!

עכשיו אני הולכת לחפש שירבוט...ממממ....אם מישהו היה רואה את ערמות הניירת שנמצאות מסביבי הוא היה מתגלגל מצחוק למשמע האמירה הזו.

הרי אני מתגלגל מצחוק

:) זה באמת רעיון יפה, אני אנסה להעלות שירבוטים של אמא שלי, היא תמיד עושה כאלה כשהיא מדברת בטלפון ויוצאים לה דברים ממש מורכבים, כאלה דברים של עבודה שחורה. גם למתן (הקטור זולטן) יש שירבוטים יפים, תבקשו ממנו שיראה לכם, הוא עושה כאלה קריקטורות תמיד. אני אף פעם לא משרבט, חבל.

למעלה