יש לי רעיון לפיתרון

Dafnana

New member
יש לי רעיון לפיתרון

יהיה פורום באר שבע של הכבאי ופורום באר-שבע-לייט של מי שצעיר ולא איכפת לו לדבר על שטויות ולא על ענייני עיריה וכיכרות. יש מתנגדים?

Superdror

New member
ואני לא מבין

מה את מקשקשת. הכבאי המזורגג לא מונע מאיתנו מלדבר על מה שאנחנו רוצים, על התחת שלי , או על הביצה השמאלית שלי או על הגב הסקסי שאין לי או לא יודע מה. מה שכן הוא לא יאפשר פה מריבות והוא לא יאפשר להביא לפה את פורום מטאל. מה הבעיה שלך ? אולי תסבירי לי אותה פעם אחת שאני אבין ? אם אין פה מטאל הפורום לא שווה ? זה פורום מטאל ? אין מטאל אז לא מדברים?! מה לעזאזל הבעיה שלכם שאתם מקשקשים עליה ?

blueman1

New member
אני מסכים איתך

יש עוד נושאים מלבד מטאל מי שרוצה לדבר על מטאל מטאל ועוד מטאל אז שיכנס לפורום מטאל ויעזוב אותנו בשקט

Superdror

New member
וחוץ מזה

הפורום מעולם לא היה פעיל ומעולם לא היה מעניין, הוא פשוט היה מלא בקשקושים של גלעד על מטאל, ועל ויכוחים ומריבות, זה הדבר היחידי שיש בו, עכשיו הפורום ריק כי אין פה מי שימלא אותו בחרא. בנוסף, אנשים הפסיקו להכנס לפה, והסיבה היא בטח לא ה"רפורמה" אנטי-מטאלית שנוצרה פה מאחר ואותם אנשים הם לא ממש אוהדי מטאל שנהגו לדבר על מטאל, פשוט ההודעות שהופיעו פה גרמו להם להפסיק להכנס לפה. וזהו

Superdror

New member
אז תגידו מה אתם רוצים במקום

לבכות שהפורום שונה, אנשים פה בוכים כאילו רע להם פה(אולי כן, מי יודע)... השינוי היחידי שנעשה פה הוא שאין מטאל. לי זה כבר יותר נראה שלהרבה אנשים פה אין על מה לדבר חוץ מעל מטאל ולכן הם מפסיקים לנגן את התקליט שהשינוי הרס את הפורום. דרור, שממהר לבית ספר :)

Superdror

New member
אני לא יודע מה את

נראית כי לא ראיתי אותך :) ושנית, התלוננת על השינוי בפורום, שציינתי כבר 1000 פעם מהו. מן הסתם, אם התלוננת על השינוי זה..... הסקתי כי את אוהדת מטאל לא משנה בכל אופן, טעיתי יום טוב

קומיקס

New member
דעתי...

קודם כל לדעתי הפורום באמת יבש בלי כל המטאליסטים... זה לא היה שרק היו מדברים על מטאל אלה שעקב המטאל התפתחו שיחות שחלקם היו מעניינות מאוד... עכשיו אנשים פחות ניכנסים כי הם לא רואים משהו מעניין שמתאים להם להגיב פה...

Superdror

New member
אנשים התלוננו על המטאל הזה

כי נשבר להם ואני חושב שזה די צודק שאין פה מטאל וזהו. ואממ, אנשים הפסיקו להכנס לפה מאז "מתקפת המטאל"..... שכללה גם איומים על חברי הפורום ובמקום להתלונן על היובש פה, תנסה לעזור ולהוסיף חיים אם כולנו רק נתלונן שאין פה שום דבר מעניין, לאנגיע לשום מקום, צריכים לפעול כדי שיהיה פה מעניין

למעלה