יש לי רעיון לסקר!!!

יום.

New member
יש לי רעיון לסקר!!!

לידה טבעית או קיסרית??? יאא אני גאון...

יום.

New member
ואה כן...

שלנו היתה קיסרית סוף חודש שביעי בגלל מיכל!!! ואני עוד נשארתי בפגיה איזה שבוע אחריה ווואאאהההה רגע יש לי עוד רעיון קיסרי מבחירה או ניתוח חירום??? יוו אפשר לפתח את זה למלאאאא אני גאון תודה רב תודות

טל של 4

New member
צריך לתת גם אופציה של גם וגם

כמו אצלי ואצל טל+. אחת בלידה רגילה והשניה בקיסרי....

טל של 4

New member
זאת מומחיות מיוחדת ...

רוני נולדה ראשונה בלידה רגילה ומיד אח"כ עומר נכנסה למצוקה ומייד הוצאה בניתוח. דרך אגב אחת בחמישה לחצות והשניה בחצות ועשרה אז גם יש להם תאריך יום הולדת נפרד.

zimes

New member
הסיוט של ההריון שלי

זה הדבר שהכי הכי פחדתי שיקרה לי.

יום.

New member
טוב...

אצלנו היה רק קיסרי כאמור בגלל מיכל שנכנסה למצוקה ובסוף אני נדפקתי מזה (לא התפתחתי מספיק וכ"ו) ותאריכי לידה שונים ואו ממש מוזר כייף להם לפחות לא צריך לחגוג באותו יום למרות שאני בטוחה שכן חוגגים להם באותו יום לא? ושם באנגלית שנסיתי לפרש ולא הצלחתי סליחה (חח איזה שם ארוך יצא לך פה) מזותמרת שלושה ימים בחדר לידה??? ווווואאה אני לא רוצה ללדת אף פעםםם מפחיד לי ובקשר לסקר שיכללתי קצת וזה נתון לשינוי עם קרן בכלל תרצה בו באיזה סוג לידה נולדו התאומים.... 1. טבעי 2. קיסרי מבחירה 3. קיסרי ממצוקת העובר (תנו לי ניסוח אחר אין לי מושג איך לנסח את זה) 4. מעורב הממ וזהו יום

keren1

New member
לשם של NONANA יש פירוש מאד פשוט

NO זה קיצור לנעה (הגדולה) NA זה קיצור לנעמה NA זה קיצור לנדב פשוט לא. בהתחלה חשבנו שהיא לא אוהבת נענע!

nonana

New member
תודה על הפירוש קרן../images/Emo24.gif

עכשיו הסבר- ניסו לילד אותי עם זירוזים משום שסבלתי מסוכרת ורעלת הריון אז 3 ימים ניסו עלי את כל הזירוזים. לא עבד הם לא היו מוכנים לצאת (שניהם היו במצג ראש). לבסוף אחרי 3 ימי סבל עברתי ניתוח.

קרנושה

New member
הלוווווווו........

יום סחתן על הסקר.....נראה לי אחלה......אשמור לי אותו להבא..... לגביי קיסרי עקב מצוקת עובר אשנה לקיסרי דחוף..... אני אישית עברתי קיסרי.....לא נתנו לי צ´אנס אחר...אז זה לא מבחירה נכון? למרות שמאז שהייתי נערה נשבעתי שלעולם לא אעבור לידה רגילה.....וגם אם היה לי ילד אחד.....הייתי הולכת על ניתוח בלנקו...סף הכאב שלי נמוך ..... לגביי טל ונונוש...אז נונוש תגידי לי 3 ימים בחדר לידה לצעוק ולסבול מכאבים ולבסוף ניתוח מה טוב בזה? לכן לדעתי עדיף לבחור בניתוח וזהו למרות "סיכוניו"... וטל...לדעתי לעבור את שניהם זה עינוי!! אני נישבעתי שלא אשכב ימים ושעות בחדר לידה ולבסוף יקחו אותי לניתוח.....אלא אלך מראש לניתוח...

טל של 4

New member
קרנושה חמודה..

היום כשאני חושבת על הלידה (ויודעת בודאות שגמרתי עם זה לתמיד) אז זה ממש לא נורא. הרי הלידה זה פסיק קטן בחיים מלאים וארוכים. אז העיקר הבריאות לא!!!

zimes

New member
מה עם קיסרי חירום? ובגלל מצג?

הייתי מפצלת את "מצוקה" לשני אלה. וגינאלי ללא התערבות, ואגינלי עם התערבות (כמו ואקום, מלקחיים) לשני הילדים ואגינלי עם התערבות (כמו ואקום, מלקחיים) לילד אחד קיסרי מתוכנן בגלל מצג, קיסרי חירום בגלל מצוקה של העובר, קיסרי מבחירה מסיבה אחרת.

יום.

New member
מצג?!?

מה זה??? נו אני מצטערת שהעלתי בכלל את הסקר הזה אתם מפחידים אותי כאןןןן

קרנושה

New member
יום יום יקירה......

מצג=תנוחת העובר בתוך הרחם..... זה יכול להיות מצג עכוז, מצג רגליים, מצג אנכי (כשהעובר שוכב לרוחב)ומצג ראש.....חושבת שאלו כל האפשרויות...כבר ראיתי לידה כשהרגליים יצאו קודם.....לידת עכוז גם נפוצה בימנו ולא רצים איתה לניתוח קיסרי...(תלוי בהערכבת משקל הילוד)...כשהעובר שוכב לרוחב זה תמיד ניתוח.....

קרנושה

New member
לגביי הקיסרי.....דחוף.....

קיסרי דחוף....וקיסרי אלקטיבי-קיסרי אלקטיבי מוזמנות נשים שרואים מראש שהם מצג זה או אחר.....או big baby ...אני למרות שילדתי בשבוע 28 עדיין זה לא היה נותח בדחיפות.....ועדיין לא בחרתי דוקא בניתוח..אז מבחינתי זה אלקטיבי..... זימס.....אך הולך לכן בפורום הנקה?

anat30g

New member
אחלה רעיון... והתשובה שלי

טבעי וחצי.... הראשון נולד טיבעי... היה במצג ראש - כשהוציאו אותו ורוצו לשים אותו על הבטן שלי גילו שאי אפשר - חבל הטבור היה קצר מידי... חתכו וארזו אותי לחדר ניתוח - חששו שהשני נכנס למצוקה - הובלתי במהירות לחדר ניתוח - אבל לפני שהספיקו לחתוך אותי השני נולד במצג רגלים וללא נשימה... בידעבד התברר שהשנים חלקו שק הריון אחד (כל הזמן חשבו שיש שני שקי הריון) ועשו קשרים בחבל הטבור... כשהשילה יצאה ראו שם קשר חובלים מסובך כל כך שזה ממש ממש נס שהילדים שלי עכשיו בחיים. ובהזדמנות הזאת אני רוצה לומר - תודה לאלוהים

קרנושה

New member
ענתי......

הסקר קרם עור וגידים והוא סקר אמיתי שיש להצביע בו.....בראש הפורום..

anat30g

New member
הצבעתי עוד לפני שכתבתי את ההודעה

בחרתי בלידה ספונטנית...

נירית1

New member
ואצלנו

ילדתי בקיסרי עקב מצג רוחבי של אחת התאומות וגם נתוח קיסרי קודם שלא השאיר מקום לספקות. בדיעבד מסתבר שהרופא שלי דייק ביום הנתוח כי כשהגעתי להתקבל לנתוח כבר הייתי עם פתיחה וצירים.

למעלה