יש לי רעיון לסקר

g a g a

New member
יש לי רעיון לסקר

זה אמנם לא רעיון מקורי שלי אבל בכל זאת... השאלה היא: האם בריאן צריך לצאת לדייט עם אישה? האפשרויות הן: 1)בטח שכן!!! 2)ממש לא!!! 3)בטח, למה לא? נשמח מאוד לראות אותו גורם לאישה לצעוק!!! 4)האישה היחידה שאני רוצה לראות אותו איתה היא דראג קווין!!! 5)לא ממש משנה, העיקר שהסקס לוהט!!! אני מקווה שהסקר הזה לא פורסם פה בעבר ום כן, קבלו את התנצלותי הכנה מראש.

lolly1

New member
2!!

ממש לא נראה לי שבריאן מפקפק במיניות שלו אז.. לא..!!

רינת4

New member
3

כי אמנם בריאן בטוח במיניות שלו,אבל זה יהיה נחמד לראות אותו עם אישה. חוץ מזה-שזאת לא צהיה הפעם הראשונה שלו,הרי הוא שכב עם לינדזי,ואולי עם עוד כמה,ואני בטוחה שהוא עשה את זה טוב,הרי זה בריאן קיני!!! אז אמנם לא יצא לנו לראות אותו עם לינדזי,אז למה לא עם מישהי אחרת? ד"א:קראתי פעם פיק כזה,ודווקא די אהבתי(אין לי מושג איפה)-ואני שונאת פיקשנים בדרך כלל כמו שכבר אמרתי פעם.

2,

כן,איתי! חחחחחחחחח

lolly1

New member
על מה האופס בדיוק..??

אההה הבנתי.. כי זה בעצם.. איתי!!

netaK

New member
האופס הוא על...

היא אמרה 2.לא!!!! וכתבה כן, איתי!

maayan15

New member
2!!

תראו...אני בעד שכל אחד יינסה להיות עם שני המינים...גם אם הוא בטוח בנטייתו המינית...בריאן יודע שהוא הומו מעל לכל ספק...הוא אפילו שכב עם לינדזי....אין שום סיבה שהוא יישכב שוב עם אישה...הריי הוא לא ייהנה מזה וזה יהיה לגמריי חסר טעם!!... ולכל אלה שלא בטוחות- שהוא שכב עם לינדזי היא נהנתה...היא אמרה לו באחד הפרקים שהוא לא היה רע..ככל שהיא זוכרת....

מור 007

New member
2

גם כי בריאן הוא הומו והוא סתם לא יהנה מזה.. וגם...כי זה מוזר עכשיו לראות אותו עם אישה...חוץ ממני...

lolly1

New member
מלחמה?

אני לא רוצה כלום אני לא יורדת לרמה כזו.. של לדבר עם בן אדם שחצן נפוח וסנוב כמוך!! וגשאני נותנת ביקורת אז כמו שמעיין אמרה---בונה!!

adiko

New member
בונה ממש אני חייב לציין

ואני לא שחצן ולא נפוח ולא סנוב את זו שמביאה לרמה של התנהגות כזוווווווווווווווו

lolly1

New member
אני?!

אני לא זו שמקללת את כל הפורום! אני לא זו שמבקרת עבודה של כל אחד כאן שגם אם עבדו עליה 5 שעות או 5 דקות זה לא משנה!! בצורה הכי רעה שאפשר!! ואליי לא הגיעו שום תלונות מחברי פורום.. לא חושבת שאני יכולה להגיד אותו הדבר עליך.

adiko

New member
אוו אני ממש מפחד דיי נמאס לי לבזבז

עלייך אנרגיה את לא שווה את ההקלדה על האותיות שיהיהי לכם המשך יום נעים ובהצלחה בהמשך וגם לך לוליייייייייייייייייי אז כמו שאמרתי אני עוזב להתראותתתתתתתתת

lolly1

New member
להתראות

אני רק מקווה שתיקח דוגמא מהפורום הזה ומה שקרה כאן ולא תחזור על זה בפורום אחר.

למעלה