יש לי רעיון לסקר

פינליש

New member
יש לי רעיון לסקר ../images/Emo13.gif

אם עוד לא היה כמובן. איזה טיפוס אתה: נאמן למסעדה אחת שאהבת, חוזר שוב ושוב ומנסה את כל המנות, תקוע עליה כבר כמה שנים מפלרטט עם כל המסעדות בעיר, לא אוהב להתחייב ֿרוקד על כמה מסעדות קבועות, אבל רוקד רק איתן מעדיף בתי קפה, לבשל אפשר בבית יאללה -

פינליש

New member
עוד שתי שאלות לסקר:

אני? אני אסע מאילת לקריית שמונה בשביל מסעדה טובה אני? אני אוכל רק במסעדות בעיר שאני גר

אני אשמח להתחיל

לרוב נאמנה לאותן מסעדות, והכי גרוע לאותן מנות... לדוגמא, אנחנו חולים על מסעדת אלי-אלי בגוש חלב ולמרות שיש שם תפריט אתני מדהים כמו סלט עולש וסלט חובזה אז אני קבוע על אותה מנה שהיא המשושה שלהם.(כל פעם אני אומרת לעצמי שזה מוגזם והפעם אנסה משהוא אחר) כנ"ל העמבורג בר בראש פינה, למרות שבעבר ניסיתי שם הכל אז היום אני תקועה שם על המבורגר וציפס ובצל מטוגן. ובתל אביב הייתי תקועה על ספגטים תקופה מאוד ארוכה וגם שם על אותה מנה (המנה של הבשר חזיר עם השמנת) * אבל גם לבשל בבית אני אוהבת.

Giggle Loop

New member
לדעתי כבר היה סקר כזה

אבל לא איכפת לי להששתף שוב ... אני מאוד אוהבת לנסות מסעדות חדשות ורצוי מיוחדות. מה שכן, אם אכלתי מנה טובה שנהנתי ממנה מ-א-ו-ד וייצא לי להזדמן שוב לאותה מסעדה, אז אני אזמין שוב בדיוק את אותה מנה ולא אבדוק את שאר התפריט ...

liti

New member
אחלה סקר,

אני אעדכן את הסקר בשעות אחר הצהריים/ערב.

SigurRos

New member
פינליש honey

אז..בגדול,אני פלרטטן מסעדות שמחפש את האחת והיחידה...חחחחחחח וברצינות-טעמיי מגוונים וצבעוניים ולכן אני נהנה להתנסות ולחוות מקומות שונים.נהנה מן הריגוש המתחדש כל אימת שהפצעתי למקום חדש על מטעניו והפתעותיו המחייות.עם זאת,קיימים מס' מקומות,לרוב אלו העממיים,שתמיד כיף לי לחזור אליהם ולהזמין שלא מתוך התפריט אלא מתוך ההרגל..

פינליש

New member
סיגור אין לך לב !! יש שם בזלת !!

תגיד ככה עושים לי? יום שישי כתבת שבת שלום... צצצצ' ואני הלכתי וסיפרתי לך סיפור אימה כדי לנחם אותך... ואפילו לא הגבת !! מה זה זה ? תזכורת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=551&msgid=15150305 ולחשוב שפעם רצית אותי בגלל החזה (עוף) שלי. אני אפזר לך פרורי לחם שתמצא את הדרך הביתה

Lear22

New member
אפשר לקחת את זה לכמה כיוונים

קודם כל אין בתא ככ הרבה מסעדות (טובות) שאפשר באמת כל פעם ללכת למקום חדש ולחוות אותו. אנחנו כל הזמן מחפש מקומות חדשים לשבת בהם (גם מסעדות וברים נכללים) ובסוף אנחנו חוזרים כל הזמן לאותם מקומות במין סבב שכזה. לגבי המנות, אני גם מאלה שנורא אוהבים להתרגש מדברים חדשים, אבל מצד שני מאוד מתפתה ללכת על המוכר. זה מאוד תלוי במצב רוח. אם בא לי ללכת למקום שאני יודע שאני אהנה ממנו ולא יהיו לבטים ואני רוצה ללכת על בטוח (להלן קופי בר) או שבאמת בא לי לנסות משהו חדש. גם במקומות ישנים אפשר להתלהב מחדש. אני למשל אף פעם לא הזמנתי דג בקופי בר ובפעם האחרונה שהייתי שם אכלתי דג עם קוסקוס מדהים לידו שלא הפסקתי לדבר עליו שבוע אחכ.

פינליש

New member
אני איתך.

גם אנחנו בסופו של דבר חורשים את המקומות המוכרים ומתרגשים לעיתים מדברים חדשים שם. הסבב שלנו כמו תמיד מכיל את: ג'קו (חורשים), דיקסי (חורשים כשיש כסף), ביג מאמא, אגדיר, דיטה, בר גיורא, ארקפה, אקס-ריי, בננה ביץ' (חורשים בקיץ, כל הקיץ), סגפרדו, המשולש (חזק אצלנו) ועוד. נפלו לנו במשך השנים בת"א מהרשימה: קופי בין, קימל, ספגטים, אילנס. בקיצור אנחנו תמיד עושים סקס עם האקס אם בפלירטוטים עסקינן
ואם מספרים לנו שיש מסעדה סוף הדרך וזה מרחק גדול של נסיעה... ניסע. תמיד שווה לנסות.

Amoureuse

New member
כאילו אני כתבתי את זה

פרט לעניין עם הדג והקוסקוס: הזמנתי הרבה פעמים דג בקופי בר, אבל קוסקוס אני לא אוהבת... אז כמו lear, אני תמיד רוצה לנסות מסעדות חדשות אבל ב"רגע האמת" שצריך לבחור, איכשהו תמיד מגיעים למקומות המוכרים והאהובים (למשל פסטיס, תהל, קופי בר, ימה). דווקא בענייני מנות אני משתדלת לגוון, במיוחד אם אני סומכת על המקום שלא יאכזב. לנסוע רחוק? הגענו עד רמות אחרי ששמעתי על בטי ונחי, אבל זה רק בזכות הבטחה עתיקה לבקר בן דוד אהוב שגר ברמת הגולן, וזו היתה הזדמנות לחבר את הדברים. חוצמזה הפתענו את עצמינו בנסיעה למזכרת בתיה אחרי ביקורת של רוגוב, אבל החשבנו את זה כ"טיול בארץ"
. אני אגלה לכם סוד: החלטתי כבר מזמן להכין רשימה של כל המקומות שאני רוצה לנסות ולהחזיק אותה בארנק, כך שברגע שאצטרך לבחור אני אדע מה... אבל איכשהו ביצוע ההחלטה לא מגיע אף פעם...

גידי42

New member
מי רוצה לאכול רק בבית?

יש לי את הקבועות שאלהם אני הולך בלי חשש לנפילות אבל גם בלי ריגושים מיוחדים. יודע בדיוק מה אקבל ולכן גם לא מתאכזב.יש את אלה שאני מוכן לחצות יבשות ואוקינוסים בשבילם. יש את החדשות שפירפורי התרגשות מלוים את הביקור הראשון מלווה בחשש איך יהיה והאם נעמוד בציפיות. יש את הרשימה של אלה שעוד לא היינו ולכן הם עדיין בחזקת פנטזיה בלתי מושגת... בקיצור מזכיר לכם משהוא?

Lear22

New member
מה שלפעמים הכי חסר לי

בתל אביב זה למצוא את המקום (למרות שזה בד"כ בית קפה) שאפשר באמת לבוא איליו כל יום ושכולם מכירים אותך וכל השאר. אבל אולי אני מושפע יותר מידי מסדרות טלויזיה. איפה נאט והההמבורגר עם הטבעות בצל שלו...(90210)

פינליש

New member
אתה לא חולם יש מקום כזה !!

אני יושבת קבוע (בעיקר בקיץ) בבית קפה שממוקם מתחת לבית שלי. כבר ארבע שנים זה "הקפה שלי". כול המלצריות מכירות אותי ואפילו המנהלת שהתחילה שם בתור מלצרים כבר יודעת מה אני אוהבת לשתות. והכי כייף בעולם זה שאפשר לרדת לשם עם שרוול וקבקבי ים, עם ספר ולא לקבל תפריט אלא ישר לקבל את מה שאני אוהבת לשתות. עד שהגעתי לתל אביב גם אני ראיתי את זה רק בסדרות סטייל "חברים" ותמיד עשיתי לעצמי "מבחן אומץ" אם אי פעם יהיה לי אומץ לשבת לבד בבית קפה. לא רק שזה כייף, זה גם "מנקה" לפעמים. כנ"ל לגבי סרטים הבצגה יומית בסנטר. בקייץ תמיד יש לי "חופש גדול" של כמעט חודש והוא לא חופף לחופש של אף אחד מהחברים שלי... אז אני די שורצת שם בבקרים. אם תרצה אני אגלה לך במסר פרטי איפה זה אתה תתאהב... בקפה.
אגב זה מקום שנאמן אלי בדיוק כמו שאני נאמנה אליו. כייף.

meravbr

New member
ואותנו מכירים ככה בקופי בר ../images/Emo8.gif

אבל בטח לא כל יום....

לי היה כזה קפה

זמנהוף פינת קינג ג'ורג' גרתי שם 7 שנים והקפה מתחת היה "השכונתי" תקופות שעבדתי קשה הייתי מקנאה בכל המובטלים שמבלים שם מהבוקר

אני אוהבת כמה שיותר גיוון ורק

במסעדות שבהן אני מאוד מנוסה אני מזמינה מנה ידועה שטעימה לי בודאות. למרבה הצער אני דוגמת מסעדות רק באזור המרכז כי בעלי לא פאנאט עד כדי נסיעה למסעדה רחוקה - למרות ששכנעתי אותו לנסוע ל"בלזק" באשדוד.

liti

New member
../images/Emo103.gif סקר חדש ותוצאות הסקר הקודם

לשאלה "איך את/ה אוהב/ת את סטייק האנטריקוט שלך?" התקבלו התשובות הבאות:
תביא את הפרה לשולחן כמו שהיא בבקשה- 0 מצביעים
רייר- 1 מצביע - 3.33%
מדיום רייר -9 מצביעים- 30%
מדיום - 10 מצביעים- 33.33%
מדיום וול - 5 מצביעים- 16.67%
וול- 2 מצביעים- 6.67%
שרוף- 3 מצביעים- 10.00%
והסקר החדש הוא:
איזה טיפוס אתה???
נאמנ/ה למסעדה אחת שאני אוהב/ת- חוזר/ת שוב ושוב ומנסה את כל המנות, תקוע/ה עליה כבר כמה שנים
רוקד/ת על כמה מסעדות קבועות, אבל רוקד/ת רק איתן
מפלרטט/ת עם כל המסעדות בעיר, לא אוהב/ת להתחייב
אני אסע מאילת לקריית שמונה בשביל מסעדה טובה
אני אוכל/ת רק במסעדות בעיר שאני גר/ה
מעדיף/ה בתי קפה, לבשל אפשר בבית הצביעו בהמוניכם!

B r u l e

New member
חסרה לי קטגוריית אמצע

רוקד על כמה מסעדות קבועות, אבל לפעמים חוטא בניסיונות חדשים, ואם הם מוצלחים אני מצרף את המסעדות לרשימה הקבועה שלי.

למעלה