יש לי רעיון לסקר חדש אהבתם את השיר החדש "אל תאמיני" נגע בכם לא משהו בכלל בסדר לא התלהבתי
A ady18 Well-known member 24/1/07 #1 יש לי רעיון לסקר חדש אהבתם את השיר החדש "אל תאמיני" נגע בכם לא משהו בכלל בסדר לא התלהבתי
R Rachel47 New member 25/1/07 #4 ../images/Emo12.gif...כל כך נגע../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif ממש התרגשתי כששמעתי אותו עצוב לי כזה..איתו..הוא..מאווווד..נוגע.. מעבר לנוגע קשה להסביר
../images/Emo12.gif...כל כך נגע../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif ממש התרגשתי כששמעתי אותו עצוב לי כזה..איתו..הוא..מאווווד..נוגע.. מעבר לנוגע קשה להסביר
R Rachel47 New member 25/1/07 #9 ../images/Emo45.gif..ועדיין..../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif
H hilali1 New member 25/1/07 #10 חחח לקחתי על הקישור סקר למעלה בסרגל ולרגע היה נדמה לי שכתב שם - בכמה הופעות של איה בכית
R Rachel47 New member 26/1/07 #11 חחחחח אפשר בקלות להתבלבל../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יש אפשרות של "47"
H hilali1 New member 26/1/07 #13 אני לא בטוחה שהיו 47 הופעות ../images/Emo6.gif בכל מקרה- בכית בכולן לא
R Rachel47 New member 26/1/07 #14 כן, בשלב זה או אחר../images/Emo15.gif אני רק זוכרת שבהופעה עם דנה התקשיתי לשים להופעה אז בכיתי פחות..אבל השיר הזה בסוף ("איך קוראים לאהבה שלי" זוכרת )
כן, בשלב זה או אחר../images/Emo15.gif אני רק זוכרת שבהופעה עם דנה התקשיתי לשים להופעה אז בכיתי פחות..אבל השיר הזה בסוף ("איך קוראים לאהבה שלי" זוכרת )
H hilali1 New member 26/1/07 #15 אויש כן... ../images/Emo7.gif גם אני בכיתי פחות בהופעה ההיא בגלל/בזכות דנה.
L LaviDavi New member 25/1/07 #6 ../images/Emo109.gifנגע../images/Emo7.gif לא יכולה לשמוע את השיר הזה בלי להוריד כמה דמעות..
H hilali1 New member 25/1/07 #8 שיר יפה ומרגש ונוגע ומורכב../images/Emo7.gif אני מוצאית את עצמי מנסה כל הזמן להבין מה היא אומרת שם. אגב - היא אמרה שזה שיר שנכתב בהשראת שיר אחר. יודעים באיזה שיר מדובר
שיר יפה ומרגש ונוגע ומורכב../images/Emo7.gif אני מוצאית את עצמי מנסה כל הזמן להבין מה היא אומרת שם. אגב - היא אמרה שזה שיר שנכתב בהשראת שיר אחר. יודעים באיזה שיר מדובר
כ כלה להשגה New member 26/1/07 #12 אני בספק אם יש מישהו אטום עד כדי כך שהשיר לא יגע בו לא יעשה לו משהו רק מלקרוא את המילים מבינים כמה מטען מסתתר מאחורי המילים כמה למילים יש השפעה וכוח ורגש
אני בספק אם יש מישהו אטום עד כדי כך שהשיר לא יגע בו לא יעשה לו משהו רק מלקרוא את המילים מבינים כמה מטען מסתתר מאחורי המילים כמה למילים יש השפעה וכוח ורגש