יש לי רעיון למשחק

mean girl 16

New member
גאד חחחחח

יעל אני על רצפה חחחחחח כן, מנדט זה מושב בכנסת. בגלל זה סך כל המנדטים צריך להיות 120. אויי יעלוש חחח

mean girl 16

New member
יעלוש?

ואם שני אנשים ירצו לשבת באותו מקום?

הם יוכלו לשבת אחד על השני, ואז יהיו 121 חברי כנסת ?!

Tru Man

New member
אוקי אז ככה ../images/Emo13.gif

מבנה הכנסת העתידית: עבודה - 35 מנדטים קדימה - 25 מנדטים ליכוד - 12 מנדטים ש"ס - 12 מנדטים מר"צ - 9 מנדטים ערבים - 9 מנדטים איחוד לאומי - 7 מנדטים ישראל ביתנו - 4 מנדטים יהדות התורה+אגודת ישראל - 4 מנדטים שינוי - 3 מנדטים (אם היא תעבור את אחוז החסימה) סה"כ: 120 ח''כים מבנה הקואליציה העתידית: עבודה + קדימה + מרץ הרכב הממשלה: ראש הממשלה: עמיר פרץ שרת החוץ: ציפי לבני שר הביטחון: עמי איילון שר האוצר והמשנה לרה''מ: אהוד אולמרט שר המשפטים ומ''מ רה''מ: אופיר פינס-פז שרת הפנים: זהבה גלאון שרת העבודה והרווחה: שלי יחימוביץ' השר לביטחון פנים: שאול מופז שר הבריאות: יוסי ביילין שר השיכון: בנימין בן אליעזר שרת התקשורת: יצחק בוז'י הרצוג השר לאיכות הסביבה: מאיר שטרית שרת החינוך: פרופסור יולי תמיר שר התמ"ת: פרופסור אבישי ברוורמן שר הספורט המדע והטכנולוגיה: מתן וילנאי שר התשתיות: איתן כבל שר הדתות: מיכאל מלכיאור 11 שרים מהעבודה, 4 שרים מקדימה ושני שרים ממרץ. אני רוצה לראות יותר נשים בממשלה וכמו כן הייתי מעוניין לראות גם בכנסת הרבה יותר נשים.

Tru Man

New member
תוספת: שר התחבורה: זאב בויים

מה שמביא אותנו לממשלה של 11 שרים מהעבודה, 5 שרים מקדימה ושני שרים ממרץ. סה''כ: 18 שרים.

the new L

New member
NEWSFLASH לכולם

תפסיקו למנות שרי דתות! משרד הדתות פורק. אין יותר שר דתות.

Tru Man

New member
זה לא מדוייק

משרד הדתות הועבר בימי שרון למשרד רה''מ. אבל רה''מ רשאי להטיל את התפקיד הזה על כל שר אחר שיבחר.

mean girl 16

New member
נמנה מה שאנחנו רוצים../images/Emo3.gif

למרות שאני לא מיניתי שר דתות חח

אני הייתי מפרק את כולם

כלומר שולח אותם ללשכת האין תעסוקה, וממנה את ג'ורג הבוש מאמריקה. זה הדיל הכי טוב שאפשר לעלות על הדעת! וכולם יהיו מרוצים יותר! תאמינו לי!!!

um21

New member
יאללה

ליכוד-26 קדימה-23 עבודה-20 ש"ס-12 ליברמן-10 אגודת ישראל-5 האיחוד הלאומי-6 חד"ש-3 בל"ד-2 רע"מ-2 מר"צ-5 מפד"ל-3 שינוי-3. הרכב ממשלת החלומות: ליכוד+ש"ס+איחוד לאומי+מפד"ל+אגודה+כמה מעלובי קדימה שיחזרו חזרה לליכוד. הרכב הממשלה: רה"מ:בנימין נתניהו. שר החוץ:שמור לבכיר הראשון מקדימה שיראה שאין וולוו וירוץ למצודה ללקק (רמז רוב הסיכויים שזוהי אישה ששמה מתחיל בצ') שר האוצר:יעקב פרנקל שר הביטחון:בוגי יעלון שר הפנים:אביגדור ליברמן. השר לקליטת עלייה:יורי שטרן. שר השיכון:בני אילון. שר העבודה והרווחה:זבולון אורלב. שר החינוך:ד"ר יובל שטייניץ. שר התשתיות:אלי ישי. שר הבריאות.שמור לש"ס שר התחבורה.שמור לש"ס השרה לאיכות הסביבה:לימור לבנת. השר לביטחון פנים:עוזי לנדאו. שר מיוחד לנושאי התפוצות:נתן שרנסקי

bhnadav

New member
בתור תלמיד,

בבקשה אל תפחיד אותי עם שטייניץ בחינוך

בתלילית

New member
הכנסת האידיאלית

עבודה :36 קדימה:28 ש"ס:19 ליכוד:11 ערבים:11 חרדים:9 מרצ:4 עלה ירוק:2 יהיה סיבוב שני ועמיר פרץ ינצח ביבי יפרוש מהפוליטיקה קואלציה רחבה עבודה +קדימה+שס+עלה ירוק+מרצ+חלק הערבים והחרדים

um21

New member
סיבוב שני של מה?

הבחירות הישירות אינן קיימות עוד ואיזה אדם שפוי רוצה שהיו 11 נציגים של החמאס בכנסת ישראל?

ממשלת ישראל שלי

שר החוץ-בנימין נתניהו שר הביטחון-עמי איילון שרת האוצר-ציפי לבני שרת החינוך-יולי תמיר השר לביטחון פנים-אבי דיכטר שר המשפטים-יוסי ביילין שר הפנים-אופיר פינס שר הבריאות-רן כהן השר לאיכות הסביבה-יצחק בוז'י הרצוג שר השיכון-אבישי ברוורמן שר העבודה והרווחה-שאול יהלום שר התקשורת-מאיר שטרית שרת התמ"ת-דליה איציק שר התשתיות-אביגדור ליברמן שר התיירות-שאול מופז שר התחבורה-זבולון אורלב שר החקלאות-זאב בוים שרת העלייה והקליטה-קולט אביטל שר בלי תיק(או שימציאו לו תיק)-חיים רמון התפלגות המפלגות בכנסת:מחושבת באופן מושכל עפ"י הממצאים בשטח,תוך התחשבות בסקרים:כלומר הייתי מעדיף שלשס יהיו כמה שפחות מנדטים, אולם בפועל אני יודע שיש להם תומכים רבים. קדימה:34 עבודה:27 ליכוד:13 שס:9 מרצ:8 האיחוד הלאומי:6 ישראל ביתנו:6 יהדות התורה:5(שישארו עם 5 ולא יעלו ל-6 מפד"ל:5 חד"ש:4 בל"ד:3

והנה ממשלת ישראל האלטרנטיבית

שר החוץ-שמעון פרס-אוהב לנסוע בעולם שר הביטחון-סילבן שלום-בעצם התכוונתי לג'ודי שר האוצר-ארקדי גידאמק שרת התמ"ת-פנינה רוזנבלום-עד הבחירות הבאות היא תצליח להבין מה זה תמ"ת שרת החינוך-לימור לבנת שר התיירות-אייל פלד השר בלי תיק-עמרי שרון-במידה והמטרה תחליט לא לפתוח לו תיק שרת התקשורת-לריסה בלטר-כץ

למעלה