וואו זה ממש קל מיוטנט איקס Mutant X
א איירה גיינס New member 24/9/03 #22 נכון!!!!! זה היה קל אני מודה אבל... יש לי עוד אחד: לבן (או צהוב) וכחול שנמצאים בסרט מורטל קומבט הראשון + אדי מרפי שיחק בשלושה סרטים כאלה! זה קשה!
נכון!!!!! זה היה קל אני מודה אבל... יש לי עוד אחד: לבן (או צהוב) וכחול שנמצאים בסרט מורטל קומבט הראשון + אדי מרפי שיחק בשלושה סרטים כאלה! זה קשה!
א איירה גיינס New member 25/9/03 #24 הנה רמז: מה יש בסרט מורטל קומבט הראשון שהוא גם צהוב\לבן וגם כחול?
א איירה גיינס New member 25/9/03 #25 והנה תוספת נוספת או יותר... נכון תיקון: אז צהוב ןכחול בסרט מורטל קומבט + אדי מרפי שיחק בשלושה סרטים כאלה- עכשיו תורידו את המילה הראשונה בסרטים. הנה!
והנה תוספת נוספת או יותר... נכון תיקון: אז צהוב ןכחול בסרט מורטל קומבט + אדי מרפי שיחק בשלושה סרטים כאלה- עכשיו תורידו את המילה הראשונה בסרטים. הנה!
א איירה גיינס New member 27/9/03 #26 טוב אז משהו רוצה... לנסות לפתור את זה? זה לא כל כך קשה! המילה הראשונה מתחילה באות נ'
א איירה גיינס New member 27/9/03 #27 אז עכשיו אני מקפיץ... תעלה למעלה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2ק'/ר!!!!! דשגכשכדכשדכע עאיגכנכ דקדגימה ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#%#$^!
אז עכשיו אני מקפיץ... תעלה למעלה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2ק'/ר!!!!! דשגכשכדכשדכע עאיגכנכ דקדגימה ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#%#$^!
א איירה גיינס New member 27/9/03 #30 הללויה!!!!!!!! סוף סוף!!! ועוד מיכל באה משום מקום ועונה נכון? פשששש זה מפתיע
D DesertRose1 New member 27/9/03 #31 חחחח..... אז מי עכשיו שואל?? נ.ב. איך לעזאזל מקפיצים שרשור??? תמיד חשבתי שזה קופץ כשמים הודעה, אבל מסתבר שלא. אז איך?
חחחח..... אז מי עכשיו שואל?? נ.ב. איך לעזאזל מקפיצים שרשור??? תמיד חשבתי שזה קופץ כשמים הודעה, אבל מסתבר שלא. אז איך?
א איירה גיינס New member 27/9/03 #32 זה מה שעושים אבל אם זה... לא עובד אז כנראה שהמנהל יכול לעשות את זה מה שאומר שזה בחיים לא יקרה ולדעתי CJ מריכה להמשיך
זה מה שעושים אבל אם זה... לא עובד אז כנראה שהמנהל יכול לעשות את זה מה שאומר שזה בחיים לא יקרה ולדעתי CJ מריכה להמשיך
S Siriusnip New member 1/10/03 #34 אני לא יודע מה הבעיה../images/Emo15.gif אנ לא יכול להקפיץ הודעה.... אני יכול להעלות אותה מהדפים הקודמים לדף ה-1!!! יש בעיה בפורום כנראה....
אני לא יודע מה הבעיה../images/Emo15.gif אנ לא יכול להקפיץ הודעה.... אני יכול להעלות אותה מהדפים הקודמים לדף ה-1!!! יש בעיה בפורום כנראה....
פ פרנק ב פרקר New member 1/10/03 #35 אני אמשיך בנתיים במקומה מהפכנית שיושבת בקרית הממשלה עם אוהל מחאה(בלי שם פרטי)תורידו את האות האחרונה ותוסיפו י'+שרשראות באותו הצבע יש הרבה לחבר שחור עם שיער מהוקני מ-A TIME אם זה מסובך מידי תקבלו רמז אבל זה קל דווקא...
אני אמשיך בנתיים במקומה מהפכנית שיושבת בקרית הממשלה עם אוהל מחאה(בלי שם פרטי)תורידו את האות האחרונה ותוסיפו י'+שרשראות באותו הצבע יש הרבה לחבר שחור עם שיער מהוקני מ-A TIME אם זה מסובך מידי תקבלו רמז אבל זה קל דווקא...