יש לי רעיון למשחק

chickmagnet

New member
יש לי רעיון למשחק

שכל אחד יבחר נושא ויכתוב על זה שיר אוי כמו של פרט שולי

chickmagnet

New member
שלי

שיר על נקש הוא קצת שמנמן פוסיבוי עם זין קטן מעסיק ילדים קטנים מעלה את המחירים אוי אוי אוי אוי לך תאכל אוי אוי אוי אוי ואל תחזור אוי אוי אוי אוי יא נבל אוי אוי אוי אוי יא שמוק הוא מוכר בירות לילדים בגיל הרך והוא חושב שהקטן שלו תותח מרוויח הרבה דולרים מלקוחות ואחרי זה הולך לטחון כמה זונות

fahstlo

New member
ואני בכלל יוצא למסיבות בלונדון

ואפילו משלמים לי על זה אבל אתמול ישנתי בדיסקוטק ,באוטובוס וברכבת אבל היה קר טירוף את התיק הגדול שלי החבאתי בתוך מחסן של כלי גינה ואף אחד טרח לחטט שם איזה כושי הומלס סוחר סמים השטלת על הסקווט והעיף משם אותי וכנראה רצח את חבר שלי שגר איתי בסקוט המוכרים מקמדן טאון נתנו לי לישון לילה אחד בתוך המשרד של השוק. נראה שגרתי מספיק ברחוב, בסקווטים ובמקומות מוזרים עכשיו בא לי לשכור דירה בלונדון כי אז יהיה לי מקום להתארגן והכל

guitar lan

New member
מעצבן/רן

יש לי שיר שמעצבן אנשים הוא לא עם חרוזים וגם אין פה צבועים אוי אוי! האינטרנט שלי לא עובד! אוי אוי! עדיין לא! אוי אוי! לא.. :\

ShLuMp

New member
הרגליים שלי

נמתח לי גיד ימין נמתח לי גיד שמאל נמתחה לי ברך ימין כואב לי בחיים אוי אוי! הגוף שלי דפוק אוי! אני לא יכול ללכת אוי אוי! תנו לי בן-גאי עכשיו

daniela82

New member
HERES MAIN

AINT GOT HEBREW IN MY FUCKING COMPUTER CANT FIX IT UP WHAT CAN I DO? OI OI OI FUCK ENGLISH OI OI OI STUPID COMPUTER OI OI OI DIE YOU BITCH I WRITE WITH MISTAKES AINT GOT NO BABYLON IT FUCKING SUX SO I WRITE IN CAPS

רוזיA

New member
כי בא לי להרוס...

כי בא לי להרוס אוי לבעוט בחתולים אוי לעשות חיים אווווווווווווווווווווי אוי אוי אוי אני אוהב לשתות אוי אני אוהב לשתות אוי לעשן סמים ןלבעוט בחתולים אוי לעשות שטויות לבעות במוסכמות להרוס הכל והתחיל מהתחלה אוווווווווווי רק על הקוים אוי רק על הקוים אוי יש לי מוהיקני ואני בענינים אוי אוי אוי יהההה.. פיצוצים בראש אני אחש וראש כי למה ללטף כשאפשר לרטוש..... כי בבבבבבא לי להרוס אאווווווווווווווווי אוי אוי אוי! אמא אדמה אני על הרצפה לא רוצה עזרה הכל מהתחלה סקאאאא.. לדרוך על מתחסדים לירוק על הרצפה אוי לאונן מול המראה ולהגיד תודה......................אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווויייייייייייי! פזמון: כושלהאמא של הזונה היא אמרה שהיא רוצה אדון שוטרת זאת בעילה.....? לה לה לה לה לה ללללה ללללה לה לה לה להלהלהלהלה.....אוי!

לי יש משהו טוב

אוי ילדים קטנים ומסכנים למה אתם שותים ומעשנים? למה ג´אקאס אתם עושים? אויש למה אתם לא בוגרים? אוי אוי אוי אוי תסתמו תפה אוי אוי אוי אוי היפיים בוגרים אוי אוי אוי אוי לכו תשתו קפה אוי אוי אוי אוי שיאו כאילו כזה! אתם לא מצפים כבר להתבגר סער,אסף,אדם ועופר מתנהגים כמו בגן למה אתם לא גאיז כמו הרן?

san dimas

New member
אז הנה שלי

אני רק בן שמונה עשרה אני לא צריך את זה לא רוצה ללכת בבית רק לשבת אוי אוי אני שונא צבא אוי אוי אני שובר שמירה אוי אוי ללכת להופעה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה

R E D E V I L

New member
הנה שלי

מנצ´סטר יונייטד הגדולה, מזיינית לליגה את כל הצורה, שוחטת אותם ללא רחמים, מעיפה לליברפול את הבייצים, אוי אוי אוי ניקאסל בת זונה אוי אוי אוי זיינו להם ת´צורה אוי אוי אוי לשירר אין ביצים אוי אוי אוי אנחנו אלופים!

Dafnana

New member
TAPUZ

יש בתפוז המון קהילות שאותי נורא מבחילות כי במקום להגיע ישר לפורומים אני צריכה לראות מה המנהלים אומרים אוי אוי אוי! פורמט גרוע אוי אוי אוי! פעם היה עדיף אוי אוי אוי! והסוף ידוע אוי אוי אוי! שאותי תפוז יעיף כל יום הם מחליפים פירסומים ומשנים את כל הצבעים באתר הם חושבים שזה מוסיף חיים אבל אלה הם רק מסרים סמויים, מה יהיה מחר? אוי אוי אוי! שום דבר לא קבוע אוי אוי אוי! התיכנות גרוע אוי אוי אוי! עוד נעבור לנענע אוי אוי אוי! רק לא לוואלה.

Superunknown1

New member
oi!

התקינו לי XP אוי! אוי! אוי! האינטרנט לא עובד אוי! אוי! אוי! אין רשת בין שני המחשבים אוי! אוי! אוי! אוי! המצב על הפנים אוי! אוי! אוי! אוי! אין לי קאזה ואייסיקיו אוי! אוי! אוי! אוי! זה משחק מפגר....

OPERATi0N_iVY

New member
הנה שיר...

משחק מטומטם ובזבוז של זמן חרוזים מטומטים וסתם בלגן רוב הנושאים שלכם מפגרים עכשיו פרשו בשיא - נאמר די לשירים OI OI OI OI מי כמוני פאנק OI OI OI OI אדרוס אתכם בטנק OI OI OI OI פרט שולי מפגרים OI OI OI OI הם לא יודעים לכתוב שירים תלחינו את זה...

למעלה