E Eloola New member 27/1/05 #30 ../images/Emo168.gif שימו לב להיללי... מה עבר עליו לא נורא, אנחנו אוהבים אותו בכל מקרה , נכון
R Rock and MetaL New member 28/1/05 #32 ../images/Emo13.gif חשבתם שמאחורי הילד הקטן והמצחיק הזה שמנגן בחצוצרה יצוץ פתאום הבסיסט הטוב ביותר שחי כיום?אני לא
../images/Emo13.gif חשבתם שמאחורי הילד הקטן והמצחיק הזה שמנגן בחצוצרה יצוץ פתאום הבסיסט הטוב ביותר שחי כיום?אני לא
R Rock and MetaL New member 28/1/05 #35 או שם אחר לני:הוו הנה ההוא שהרבצנו לא כול הזמן שהיינו קטנים..הוא עדיין לא הוריד את המשקפיים אנתוני:עזוב אותי לני:למה מה תעשה אנתוני:.....
או שם אחר לני:הוו הנה ההוא שהרבצנו לא כול הזמן שהיינו קטנים..הוא עדיין לא הוריד את המשקפיים אנתוני:עזוב אותי לני:למה מה תעשה אנתוני:.....
E Eloola New member 28/1/05 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקקקקקק... ווואי הרגת אותי.... תן לי להסדיר נשימה...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקקקקקק... ווואי הרגת אותי.... תן לי להסדיר נשימה...
ק קדחת בצנצנת New member 28/1/05 #74 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה כ"כ מתאים לתמונה.
A angel 0f r0ck New member 28/1/05 #34 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה ילד פלא
L lollapalooza New member 28/1/05 #38 ג'ון ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אחת התמונות שלו שאני הכי אוהבת.