יש לי רעיון ג-ד-ו-ל

NISAN1000

New member
יש לי רעיון ג-ד-ו-ל

אולי נזמין את יובל שלומי איגי אבנר ומייקל למפגש פורום שלנו מי יודע אולי הם עוד יגיעו!!!!!! מה אתם אומרים?!?!?! נשלח מכתב לכל אחד (אחריי שנשיג את הכתובות ומתי שיהיה תאריך) ואז אולי הם יבואו!!!! הלוואיי!!!

mashdool

New member
אני מוכן לבוא לשלומי

או מי שזה לא יהיה שאבי אמר שאני גר בשכונה שלו, אולי אבנר אני יבוא אליו גם הביתה

venom17

New member
יש תוכנה שקוראים לה רשומן

אם נותנים את השם שם משפחה ושם האב הוא נותן את הכתובת ומלא פרטים איישיים . זה לא חוקי זה נגנב ממשרד הפנים והפץ באינטרנט . היה לי את זה ופירמטי את המחשב אני לא בטוח עם צרבתי את זה אם כן אני ישיג את הכתובת שלהם. נראה לי שלחברים שלי יש אז אם למשהו יש את שמות ההורים או שאר פרטים חשובים אז תתינו לי

רשומן

איך קוראים להורים של שלומי והשאר יש לי תתוכנה אבל בדקתי בינתיים לשלומי ויש כמה אז תגידולי את שמות ההרוים ואני יגיד לכם

Vdrums

New member
מצטער לומר לכם אבל

אתם חיים בסרט, איך שנאמר פה לפני זמן קצר: בחוץ המציאות לא דימיונית היא תאכזב אותכם...

Vdrums

New member
לא מזלזל ביכולת איתור המידע

ברשת, אני מדבר על עצם הגעת האנשים ההמבוקשים למפגש...

N a V e

New member
וואו הדבר האחרון שאתם תעשו זה...

להתחיל ולהציק להם... יש גבול לרצון שלכם לפגוש אותם ולדבר איתם,לבין הצקה. למצוא את הכתובות ולהתנחל שם לא נראה לי במקום.צריך לארגן איתם פגישה מסודרת(פחות או יותר).בטח לא לבוא בלי התרעה. תמיד תחשבו על עצמכם במקומם.

venom17

New member
אני לא מאמין שהם יגיעו

אבל אף אחד לא מת מקצת תקוות

לירן17

New member
אל תבדקו עליהם פרטים ככה בלי שהם

יודעים זה ממש חולני!!!!!!!!! אבל אפשר לפנות לאתר מעריצים שלהם ולשאול אותם אם הם מעוניינים לבוא -זה דווקא יהיה סבבה!

למעלה