יש לי רעיון גאוני!!! בואו נעשה מסיבת שיכבה!!!
ש שבינה New member 17/2/08 #3 אוי אל תיהיה קטנוני!!! למה אתם חייבים להיות כל כך לא רגישים. ועוד אחרי המוות של הפורום... תראה עכשיו אני בוכה!!!!
אוי אל תיהיה קטנוני!!! למה אתם חייבים להיות כל כך לא רגישים. ועוד אחרי המוות של הפורום... תראה עכשיו אני בוכה!!!!
A adidasabc New member 17/2/08 #4 ../images/Emo108.gifאנחנו רגישים?../images/Emo12.gif יאללה מסיבה../images/Emo65.gifעוגה|
ש שבינה New member 17/2/08 #5 אני לא יכולה.... אני עצובה מדי בגלל הפורום... אפילו כתבתי זאת לחסוי 90 אולי 80 אולי אנא ערף מה דעתי על מותו... נו תחפש!!!!
אני לא יכולה.... אני עצובה מדי בגלל הפורום... אפילו כתבתי זאת לחסוי 90 אולי 80 אולי אנא ערף מה דעתי על מותו... נו תחפש!!!!
A adidasabc New member 17/2/08 #6 ../images/Emo108.gifקראתי והפנמתי, נאום דגול!../images/Emo47.gif../images/Emo12.gif
ש שבינה New member 17/2/08 #7 אתה מבין... אני לא כזאת!!! לא אכפת לי מהכסף שהיה לו!!! אני אהבתי אותו, אהבתי!!! ועוד לא הוזמנתי להלוויה!! כולם חשבו: שבינה רוצה רק תכסף שלו! אנשים!ה גם לי יש רגשות! גם אני רוצה כסף! ואם זה של הפורום מה רע....
אתה מבין... אני לא כזאת!!! לא אכפת לי מהכסף שהיה לו!!! אני אהבתי אותו, אהבתי!!! ועוד לא הוזמנתי להלוויה!! כולם חשבו: שבינה רוצה רק תכסף שלו! אנשים!ה גם לי יש רגשות! גם אני רוצה כסף! ואם זה של הפורום מה רע....
A adidasabc New member 17/2/08 #8 ../images/Emo108.gifהפורום לא כזה עשיר, הוא במצב די גרוע, במיוחד לאחר סיום העונה
ש שבינה New member 17/2/08 #9 היה לו כסף! היה לו מתחת לבלטות!!! הוא היה אהבתי חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
היה לו כסף! היה לו מתחת לבלטות!!! הוא היה אהבתי חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
A adidasabc New member 17/2/08 #10 ../images/Emo108.gifצורי שדד את הכל וברח../images/Emo7.gif צורי!!!!!!!!!!!
ש שבינה New member 17/2/08 #11 צורי? הו דאפק צורי? סיני חכם אמר לי פעם: מה את הולכת? מה את מתנשקת? יובל המבולבל!!!
ש שבינה New member 17/2/08 #13 מה של משפחת: ליאה יובל המבולבל גילה אלמגור וכל השאר כגון: אש"י יעלי וזה מעצבן!!!?