יש לי רגישות בפיטמה

ThaliaArt

New member
יש לי רגישות בפיטמה

זה הגיע למצב שגם כשהיא לא יונקת אני בקושי יכולה שהחולצה תגע לי בפיטמה. זה לא כואב אבל זו מין רגישות מציקה כזו. זה מחרפן אותי בעיקר בזמן הנקה. מה עושים עם זה? נ.ב בתחילת ההנקה לא הייתה לי רגישות כזו, זה הגיע רק עכשיו, אחרי חודשיים וחצי. זה יעבור מתישהו?

Revili

New member
האם יש עוד סימנים?

שינוי בצבע הפיטמה? האם היא אדומה/ורודה יותר? אולי מבריקה? האם לתינוקת יש סימנים לפיטריה בפה או באזור החיתול? האם נטלת אנטיביוטיקה לאחרונה? זו יכולה להיות פטריה ואז הטיפול הוא בו זמנית בפה של התינוק ובפיטמה... רצוי לפנות לרופא או ליועצת הנקה שיתנו אבחנה מדוייקת ומרשם לטיפול.

ThaliaArt

New member
לךא נראה לי שזו פטרייה מכיוון

שבפיטמה השניה יש לי פטריה שעדיין לא עברה לי לגמרי ואני לוקחת פלוקנול כרגע. האמצע של הפיטמה קצת ורוד אבל זה לא שורף. אני אנסה יותר להגדיר את התחושה: זה כמו (להבדיל אלפי הבדלות) כשבעלי ואני היינו בתחילת הקשר והוא היה ממזמז לי הרבה את הפיטמות עד שזה כבר הפך להיות לא נעים ואז לא יכולתי שיגעו לי שם במשך איזה חצי שנה. זו התחושה.

חסרים פרטים

אנא, נסי לתאר את סוג הכאב. מה את מרגישה? (בזמן ההנקה ואחריה). מתי התחיל? נסי לחשוב- האם השתנה משהו בשגרה (שלך ו/או שלה) בזמן האחרון? קצת קשה מ"רגישות מציקה" להסיק מסקנות. מלבד, אולי, שהיא פצעה אותך קצת.

Revili

New member
מצטרפת לשאלות...

האם הכאב מתחיל או מחריף בזמן ההנקה? או שדווקא אחרי סיום ההנקה? האם שמת לב אם הפיטמה מלבינה? האם היא שורפת? האם זה נרגע כעבור זמן מה מההנקה?

למעלה