יש לי קראש על שחר

guri24

New member
יש לי קראש על שחר

אני צופה בסידרה כבר זמן רב (לא מההתחלה), ולא התחברתי לאף אחד מהדמויות. פתאום, כרעם ביום בהיר, לא יודע איך, אבל נפלתי חזק. אני מאוהב בשחר. אני חושב שהיא חמודה אמיתית, אף על פי שהיא בקושי מקבלת יותר מדי זמן מסך. יתכן וזה קשור בעובדה שהיא נראית "חנונית" קצת כמוני, ילדה טובה ירושלים. אני בטוח שאם הייתי מכיר אותה, היינו מסתדרים מצויין ביחד. אני רוצה ששחר תגיע עד הסוף ותנצח, לא בגלל התחרות, אלא בגלל שאני רוצה לראות אותה עד הפרק האחרון. אז שחר, אל תודחי לי פתאום באחד הפרקים. אני מאוהב בך נואשות, בבקשה תשתדלי לשרוד במשחק, בשבילי :) שבת שלום לכולם

דריווש1

New member
אז צר לי לבשר לך

יש לך סטיה מינית, וכדאי שתטפל בה כמה שיותר מהר. התרופה המומלצת - pause על התחת של מרינה פעמיים ביום למשך חצי שעה. במידה ומופיעות תופעות לוואי יש לעבור לתחת של ליה בהדרגה ובמינונים נמוכים יותר.

guri24

New member
:) לא נראה לי שזה יעזור

זאת הבעיה, אני ממש לא מתרגש מהיופי הקלאסי הבלונדיני והאירופאי. אני מאוהב במראה היותר צברי, ישראלי. אהבתי את התגובה שלך אבל, אני אנסה בכל זאת אולי תיפתר הבעיה :)

idanoosh17

New member
הלוו!!! תעמוד בתור!

מהתחלה כבר אמרתישהיא נראית חמודה אמיתי!!! גם אני בקראש על שחר!...למרות שהתחת של מרינה מצויין אבל שחר מנצחת אותה בקלות!

למעלה