יש לי קצת באסה...

יש לי קצת באסה...

היי מה המצב? טוב אז יש לי באסה קטנה - אני לא חושבת שאני הולכת לפגוש מישהו עוד המון המון זמן. בסדר, אני נראית טוב לפעמים, וכן יש לי קצת הומור. ואני שרה ומנגנת ויש לי המון תחביבים, אבל חייב להיות משהו לא בסדר בי, כי פשוט אף אחד לא שם עליי! יש לי שלוש חברות ממש טובות, אבל לפעמים אני מרגישה שהן חברות שלי רק בשביל הצורך. עקב כל הדברים האלה, אני חושבת שאולי לא יקרה לי שום דבר בתחום הרומנטי. ואם כן, הוא יהיה מאכזב וקצר. help?...

ShabyMan

New member
זה פשוט שאלה של זמן...

תני לזמן לעשות את שלו ואל תנסי לעצור אותו...

ShabyMan

New member
תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך

אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן. אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו מושלמים כשהבן/בת זוג שלנו יצליח יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית גדול יותר, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים "מעכשיו". אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם: "משך הרבה זמן היה מכשול אחד. בעיה שעלי להתמודד איתה, פקס לא פתור. חוב שצריך לשלם. אז החיים היו אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם החיים שלי". הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר. האושר הוא דרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששוה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן, תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית. עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא לא דרך גורל. תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף. תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך.
...

~דויד~

New member
ביום רביעי בשמונה בערב

יש מסיבת רבעון במרכז לקבלה. מומלץ

שבילים

New member
אהבתי את המשפט הזה.

"תרקוד, כאילו שאף אחד לא רואה אותך" כמה נכון.

rubber duck

New member
מכיר את התחושה

זה מרגיז ומעצבן וכמה שאלות ? מי אמר שמה שיקרה לך יהיה קצר יכול להיות שזה יהיה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואת זה אף אחד לא יודע ולמה את לא הולכת לפגוש מישהו להמוןןןןןןןןןןן זמן האם זה בגלל שאת רוצה או אולי כי את פוחדת להפגע ואלי סתם כי לא בא לך ? ניס לחשוב על זה שהרי את ורק את תקבעי מה קירה לך ומה לא אם תתני לעצמך לזרום הכל יראה אחרת לגמרי לכי מיום ליום בלי להסתכל על עוד 20 שנה - הן יבוא אל תדאגי ובנתיים תהני ממה שיש לך כרגע
שרון

4rin13

New member
קצת באסה אז מה../images/Emo118.gif

עם קצת הומור קצת שירה ו המון תחביבים בטוח יהיה טוב ב ק ר ו ב !!!!!

למעלה