יש לי קצר במוח...

Silver Fox

New member
יש לי קצר במוח...../images/Emo82.gif

יאדה יאדה בלה בלה בלה... אנשים, הפורום מת. יהי זיכרו ברוך. בבקשה, תעזרו לו להחיות אותו, אני רואה שרק אני וקובי ותום עושים פה כל מה שאנחנו יכולים. אני ותום היחידים שמשתתפים בשרשור מאחורי הלקעים שפתחתי והוא צנח למטה בקצב מרשים. ואני רציתי שזה יהיה משהו גדול ויפה, שנוכל להתגאות בו ובעוד שנה או משהו להסתכל אחורה ולהיזכר בימי הנוסטלגיה היפים. משהו שייתן לפורום עוד כוח להתקיים. ואני וקובי היחידים שמשתתפים בתחרות הבאנרים. אנחנו היחידים שבאמת פעילים פה בפורום, ואם מישהו אחר פעיל הרבה זה רק בשרשור המפגש. בלי להעליב, כל פרוייקט שמישהו מאיתנו מנסה לעשות לא מצליח! הפרוייקטים והתחרויות שקובי הציע, הצוותים שענבל הציעה, הטופיקים שאני הצעתי... אף אחד מאלה לא זז בכלל. אין לכם רעיונות? אתם לא יכולים להתאמץ קצת? אני לא רוצה לפגוע, אבל זאת האמת ואי אפשר להכחיש את זה... לא צריך פה כל כך הרבה אנשים או הודעה שמתווספת כל דקה, מה שצריך פה זה קצת דמיון וקצת השקעה. עכשיו חופש גדול, ולפי מידת הזמן שאתם נכנסים לפורום, יש לכם הרבה זמן פנוי גם אם יש לכם לימודים. אתם משאירים פה הרבה הודעות, אבל אתם לא יכולים להגיב לשרשורים שהם קצת יותר מעניינים, שמי שפתח אותם רוצה באמת פרוייקט יפה ומוצלח? שתפו פעולה! הפורום הזה עוד ייקבר בודד ועצוב.

את צודקת בהחלט, מה לעשות

את קובי ותום היחידים שבאמת פעילים פה. וגם בקשר לפרוייקטים, לא לכולם יש כח ואפילו זמן לעשות כאלה דברים, לי אישית יש זמן אבל אין כח, ומשבוע הבא גם כבר בקושי יש לי זמן, מה לעשות. יש אנשים גם שיש להם עבודה בחופש, אז זה קצת קשה להם למצוא זמן את לא חושבת? בקיצור, נכון, אתם הפעילים, אבל יש סיבות למה אנשים אחרים לא פעילים

Silver Fox

New member
אני יודעת שיש סיבות...../images/Emo82.gif

ואני לא מנסה להכריח אף אחד, אבל ראיתי בזמן האחרון שנכנסתם לפורום כל דקה כדי להשאיר הודעה על המפגש - למה לא יכולתם גם להגיב לפרוייקטים שלנו, אם היה לכם כל כך הרבה זמן לדברעל המפגש?

Pagra Baleben

New member
גם אני כמו סער..../images/Emo185.gif|מתיופרי|

חוץ מזה שלא היו לי רעיונות לשירשור מאחורי הקלעים

JaWbreaker15

New member
כנ"ל ;\

ניסיתי לחשוב על פרקים שיתאימו למאחורי הקלעים, אבל לא הצלחתי, פשוט אין לי כוח לזה.. אני לא אוהבת לכתוב פאנפיקים או דברים כאלו. יעל

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifבבקשה תעזרו להחיות אותו

אם אני הייתי מנהל,אוי מה שהיה הולך פה,הייתי הופך את הפורום לפורום הכי יוקרתי בתפוז,אני בחיים לא אנטוש את פורום פאוורפאף,אם הספינה טובעת,אני טובע איתה. אתם לא חייבים לעשות שרשורים מלהיבים ומעניינים,כנראה אין לכם פשוט רעיונות,אבל לפחות תטרחו להגיב על מה שאני,קובי ולילך כותבים,זה לא קשה. אני גלוי אתכם מאוד,שדוד שלי רפי מת,סיפרתי לכם,על השומרייה, סיפרתי לכם,הכל אני מספר לכם,אתם ממש כמו חברים שלי רק שאני מדבר אתכם דרך מחשב ולא דרך שיחה קולנית,בהתחלה שהצטרפתי לפורום,חשבתי שנדבר רק על פאוורפאף,אבל גם ניקשרנו ונהינו די מגובשים,ואנחנו מדברים על דברים אחרים ולא רק על פאוורפאף. אני אוהב את הפורום הזה גם בגלל הנושא שלו,וגם בגלל הילדים שבו. אם הייתם מגעילים אז הייתי עוזב מייד,אבל אתם לא,אז בבקשה תשתתפו ואל תתנו לפורום להיסגר,בבקשה!!

Silver Fox

New member
אם היו כאן הרבה אנשים,../images/Emo82.gif

אז זה לא היה משנה אם אחד או שניים או אפילו עשרה לא היו מגיבים. אבל אין כאן הרבה אנשים בכלל, אז אנחנו רוצים להתאמץ ולהפוך את הקהילה הפצפונת שלנו לקהילה מעניינת שכיף להיכנס לפורום. זה קל לחלק מחמאות לכל רעיון שלנו, אבל ממש לבצע אותו זה קשה?

למעלה