יש לי קינגית דסרט

ללוש 15

New member
יש לי קינגית דסרט

ויש לי בעיה איתה שהיא תוקפנית מידי אתמול היא סיימה נשל שדרך אגב אני מאוד מרוצה מהנשלים שלה שברוך השם גודלים ויוצאים שלמים בלי עין הרע אבל היום ניסיתי להרים אותה והיא נשכה אותי מה אני אמור לעשות???? אני יודע שהיא לא רעבה כי אני מאכיל אותה באופן סדיר אם למישהו יש עצה איך אני מוריד את רמת התוקפנות שלה לפי מה שאני יודע היא לא אמורה לתקוף בכלל ולא אמרוה להשתין כל פעם אני בא להרים אותה נכון או לא? אם למישהו יש תשובה או עצה אני ישמח לשמוע

t a m i r 3

New member
יש קינגים שמפרישים

צואה ושתן כשהם קצת בלחץ תרים אותה בידיים והיא תתרגל אליך אבל אל תרים אותה יותר מידי שלא תלחיץ אותה גם לי הייתה את הבעיה הזאת עם אחת הקינגיות שלי ובסוף היא התרגלה ולא נושכת או מפרישה צואה

ללוש 15

New member
הבעיה היא שהיא לא נותנת לי

להרים אותה וממש איך שאני פותח את הטרריום היא מעמידה את הראש בעמדת תקיפה ומקשקשת בזנב כמו עכסן איך שאני מתקרב אליה עם היד היא תוקפת והיום פעם ראשונה היא נשכה אותי זה לא כל כך כואב אבל זה מבאס!!!!!!! אני מאכיל אותה ומטפל בה כמו שצריך אולי זה בגלל שאנחנו לא מרימים אותה מספיק???

t a m i r 3

New member
היא חדשה אצלך?

יש לה מחבוא בטרריום? אולי היא קצת בסטרס תן לה קצת זמן להירגע ואז תרים אותה

ללוש 15

New member
היא לא חדשה בכלל היא אצלי כבר כמה

חודשים וכמו שאמרתי אני מטפל בה בצורה מושלמת עם הרבה הסברים מרפי יפרח ילד הגונג'ל יש לה טרריום שיתחלף בקרוב עקב גדילתה ויש לה בלטת חום ומקום מסתור וכלי למים יש לה הכל ואני עדיין לא מבין למה

בדקת מה הטמ"פ בטרריום?

יכול להיות שהאזור החם (הבלטה) חם מדי והדבר פוגע בנחשה ומכניס אותה ללחץ. תנסה להוציא את הנחשה עם כפפות ותראה אם היא נרגעת כשהיא על היד. הרבה נחשים עצבניים בכלוב אבל נרגעים כשהם על היד. כמה פעמים שתוציא אותה והיא תרגע אם הסיבה לכך אינה קשורה בגורמים שקשורים לתנאי ההחזקה.

היא ביקשה ממך שתגדל אותה?

לא חושב. תוציא אותה ותכניס מדחום למדוד את הטמ"פ. תקנה כפפות או מה שמתאים לך ותעשה את זה.

למעלה