יש לי קושיה!

Shenizel

New member
יש לי קושיה!

כמה פעמים נתקלת בעמוד ובקשת סליחה מתוך אי מודעות שזה עמוד? כמה פעמיםנ נתקלת בעמוד ולא ביקשת סליחה שמתוך מודעות שזה עמוד? כמה פעמים נתקלת בעמוד וביקשת סליחה מתוך מודעות שזה עמוד? בקיצור.. השאלה היא :האם נתקלת אי פעם בעמוד? ואם כן.. ביקשת סליחה? הנושא רגיש וחשוב מאוד לכולנו.. נא לשים לב אליו.. ולענות ברצינות רבה .. אתמול דקרתי חציל בהבייי

TwelveEyes

New member
היום אכלתי חציל...

והוא דווקא היה ממש טעים
אולי בגלל שהוא בושל ביחד עם ירקות אחרים בשמן זית ולכן קיבל קצת את הטעם שלהם? בכל אופן, גבירותיי ורבותיי, 12 העיניים נוטשות את מחתרת הלח"י (להשמיד חצילים, יאללה!) בזאת ועוברות לאופוזיציה, יחד עם שאר חלקי גופי. ויש לי מחר מתכונת היסטוריה אזרחות ואני *לא יודעת כלום*! יאללה כולם, לעשות עליי מהר חמסה חמסה, שהמורה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותשבור את הרגל ולא תבוא, או שפשוט תמות *ע*ליי.
(עם דגש על התמות
)

נ ע ל

New member
דברים ארוכים וקשיחים

או בשם הנפוץ שלהם - עמודים. מי לא נתקע בהם? טוב, אולי רובכם. אז כן, נתקעתי. לפני איזה חודש טיילתי לי בחזרה הבייתה בעודי קורא SMS, לא שמתי לב לדרך וכמובן נתקעתי במשהו. התגובה הראשונה שלי הייתה "אוי, סליחה" אבל אז ראיתי שזה, נו, עמוד.. הסתכלתי לצדדים במבוכה לראות אם מישהו קלט אותי מדבר לעמוד, והמשכתי ללכת. ד"א, אם מישהו ישאל אתכם, העמוד נתקע בי, לא אני בו.

ודאי שנתקלתי פעמים מספר בעמודים

ובאובייקטים פאליים אחרים
אולם לא זכור לי שביקשתי סליחה, ואם כן היה זה מתוך מודעות למצפון שלי ולא לכאבו של האובייקט. גם אני בעד פילוסופיה בג"צ. וחציל זה ירק נפלא. מטוגן בשמן עמוק ומוגש עם רוטב שום חריף חריף.

אמממ...

בכל אדם נתקע עמוד לפחות פעם בחיים שלו.....בי הם נתקעים הרבה.....(זה מה שקורה שלא מחוברים למציאות...)...יצא לי גם לבקש סליחה מכמה עמודים מסכנים אבל- כמה פעמים העמודים נתקעו בי?המון! כמה פעמים הם ביקשו סליחה? אף פעם! מסקנה: עמודים לא צריכים להיתקע באנשים אם הם לא יודעים איך לבקש סליחה!!! או שהעמודים יתחילו לבקש סליחה ממני....ובינתיים גרמתם לי לכעוס על עמודים מסכנים ולא לבקש מהם סליחה יותר עד שהם ילמדו לדבר ולהיות מנומסים......מעכשיו אני טוענת שהעמוד צריך לבקש סליחה! למה רק אנחנו?

miss tamborin

New member
נתקעתי בעמוד, כן..

לא הרבה, פעם פעמיים או שלוש.. ביקשתי סליחה? אמממ לא לא שזכור לי... בהצלחה במתכונת (שאגב, גם אם המורה תמות בדרך לבי"ס לא ייבטלו כי ממילא היא לא זאת שמשגיחה (בדר"כ))

TwelveEyes

New member
אבל...

אם היא הייתה מתה בדרך היינו יכולים לטעון שאנחנו מאוד מדוכאים ממותה המצער ולא יכולים לעשות את המתכונת במצבנו הנוכחי

featherhead

New member
יופי, תיכף תגיד גם..

תיכף תגיד גם שגלידה בטעם חלבה זה דוחה, בעוד שזה הטעם הכי שווה שיש לגלידה! גלידה חלבה רוללללזזז!

Xumium

New member
אממ אולי...

תלוי באיזה מישור אתה מתכוון, במישור הפיזי כן, נתקלתי בעמוד, אבל הוא היה די פלגמט בנוגע לעניין, אז לא ביקשתי סליחה. במישור הלוגי, לא, לא נתקלתי בעמוד, זה עניין של לוגיקה. במישור האסטרלי, נתקלתי בעמוד והוא הרביץ לי, אז לא הצטערתי... במישור הנפשי העמודי באים אליי ומבקשים ממני להדליק להם את הסיגריה (שזה, אגב אם שואלים, מה שאמרתי לבחורה הנחמדה בלשכת גיוס ששואלת מלא שאלות..). בהצלחה לכולם בבגרות במתמטיקה ביום שני!!!!

Sonata Of Tears

New member
היא בת..בערך..

אני לא מבין כל כך מה היא רוצה.זה דיי מוזר מה עובר עליך??

Shenizel

New member
לאוריאללללללללל.......

מה עובר עלי ? מה עובר עליך ?????????. מה כבר עשית לך רע?

למעלה