יש לי קולים - הצילו

מצב
הנושא נעול.

המשקיע

New member
עוד לא ראיתי קטישה כזאת

הנה, קיבלת עליות
בהמשך נראה אם זו מלכודת דובים או שעוד כמה אנשים חושבים שיש גבול לכל תעלול, ועימות צבאי קטן לא שווה מחיקה של 15% במדדים.
עוד לא ראיתי קטישה כזאת
של הפוטים... צה"ל צריך ללמוד משחקני המעוף איך קוטשים. ____________________________________________________ נ.ב, הכל כמובן בהומור, אין כמו צה"ל וכל הכבוד לצה"ל!

SABONIS

New member
רק אצלי הבורסה עולה???

הנה, קיבלת עליות
בהמשך נראה אם זו מלכודת דובים או שעוד כמה אנשים חושבים שיש גבול לכל תעלול, ועימות צבאי קטן לא שווה מחיקה של 15% במדדים.
רק אצלי הבורסה עולה???
זה רק אצלי (באתר של פועלים) שהבורסה עולה ביותר מ1.5 אחוז? דלק עולה מעל 5 אחוז, הבנקים מעל 2 אחוז? זה אצל כולם או שיש להם תקלה כלשהי? אם אכן יש עליות, מישהו מוכן להסביר את פשר העליות? מירידות של 3 אחוז הבורסה עוברת עליות של אחוז וחצי? למה?

יש לי קולים - הצילו

יש לי קולים - הצילו
ערב טוב לכולם, האם לדעתכם עד יום הפקיעה יש סיכוי לעליות? הקול שלי שווה כרגע חמישית מערך הקנייה? האם יש סיכוי לצאת בשלום מהסיפור הזה ללא הפסדים? אנא חוו דעה

Blahin

New member
קישור

רק אצלי הבורסה עולה???
זה רק אצלי (באתר של פועלים) שהבורסה עולה ביותר מ1.5 אחוז? דלק עולה מעל 5 אחוז, הבנקים מעל 2 אחוז? זה אצל כולם או שיש להם תקלה כלשהי? אם אכן יש עליות, מישהו מוכן להסביר את פשר העליות? מירידות של 3 אחוז הבורסה עוברת עליות של אחוז וחצי? למה?
קישור
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=119663

helpforcamera

New member
האם זה אומר משהו על חידוש העליות?

תשובה תמצא בביז פורטל.
לדעתי, הירידות ימשיכו. העליה נוצרה עקב המלצה של פיץ' ולא עקב שיפור במצב הביטחוני. לא כך? בכל מקרה, אני עדיין יושב על הגדר.

Blahin

New member
...

לדעתי, הירידות ימשיכו. העליה נוצרה עקב המלצה של פיץ' ולא עקב שיפור במצב הביטחוני. לא כך? בכל מקרה, אני עדיין יושב על הגדר.
...
בוא נגיד שבאותו הרגע שבו יכריזו על שיפור במצב הביטחוני, הבורסה תקפוץ ב3-5 אחוז ביום.

העליות הם רק בגלל ההודעה

...
בוא נגיד שבאותו הרגע שבו יכריזו על שיפור במצב הביטחוני, הבורסה תקפוץ ב3-5 אחוז ביום.
העליות הם רק בגלל ההודעה
ולא בגלל שום שיפור במצב. שר הביטחון לא מעונין בהפסקת אש. העליות ימחקו עד סוף המסחר.

helpforcamera

New member
כל אתר אומר משהו אחר

נכון לעכשיו יש היום עליה של 1% בלבד
לאחר שהיינו כבר ב-2.5%, יתכן ועד סיום המסחר נגיע ל-0.5% עליה.
כל אתר אומר משהו אחר
אם בגלובס המידע נכון, אז הסתמכתי על מידע שגוי בדה מרקר. לפי גלובס - 3.5% מעו"ף

dw2322

New member
ההודעה מגלמת את העימות

העליות הם רק בגלל ההודעה
ולא בגלל שום שיפור במצב. שר הביטחון לא מעונין בהפסקת אש. העליות ימחקו עד סוף המסחר.
ההודעה מגלמת את העימות
מה שפיץ' אומרים לזרים (כתבה למטה) זה שהשוק הישראלי ממשיך להיות מעניין להשקעה, וזאת גם אחרי שמגלמים עימות צבאי קטן. הם צופים שבטווח הקצר עלולה להיות הרעה קטנה מסויימת, שככל הנראה כבר מגולמת אצל רוב החברות (עם זאת לא הייתי בונה על מלונות דן למשל, שלא ממש נחתכו, ויש לי הרגשה שדן חיפה ודן פנורמה לא ממש יסבלו מעודף עבודה בקיץ הקרוב)) אבל בטווח הארוך יותר הכל יהיה בסדר. בתמצית: מי שאכל במבה אתמול יאכל במבה גם מחר לכן מי שמייצר את הבמבה לא צריך להיות שווה 15% פחות. במקום במבה אפשר לשים דלק, שוקולד, סלקום, whatever. מי שמקבל את הגישה הזו ימצא הרבה ניירות נחמדים להשקיע בהם, ולכן השוק עולה. מי שחושב שהם אופטימיים מדי ועדיין לא התחלנו עם הלחימה (נאמר שסוריה תכנס לעסק) יכול לנצל את ההזדמנות ולמכור בעליות.

Blahin

New member
ציינת נקודה מעניינת, תודה

ההודעה מגלמת את העימות
מה שפיץ' אומרים לזרים (כתבה למטה) זה שהשוק הישראלי ממשיך להיות מעניין להשקעה, וזאת גם אחרי שמגלמים עימות צבאי קטן. הם צופים שבטווח הקצר עלולה להיות הרעה קטנה מסויימת, שככל הנראה כבר מגולמת אצל רוב החברות (עם זאת לא הייתי בונה על מלונות דן למשל, שלא ממש נחתכו, ויש לי הרגשה שדן חיפה ודן פנורמה לא ממש יסבלו מעודף עבודה בקיץ הקרוב)) אבל בטווח הארוך יותר הכל יהיה בסדר. בתמצית: מי שאכל במבה אתמול יאכל במבה גם מחר לכן מי שמייצר את הבמבה לא צריך להיות שווה 15% פחות. במקום במבה אפשר לשים דלק, שוקולד, סלקום, whatever. מי שמקבל את הגישה הזו ימצא הרבה ניירות נחמדים להשקיע בהם, ולכן השוק עולה. מי שחושב שהם אופטימיים מדי ועדיין לא התחלנו עם הלחימה (נאמר שסוריה תכנס לעסק) יכול לנצל את ההזדמנות ולמכור בעליות.
ציינת נקודה מעניינת, תודה

קרלטון

New member
לגבי אוכלי הבמבה ושות'...

ההודעה מגלמת את העימות
לגבי אוכלי הבמבה ושות'...
ידוע שכשהמצב הבטחוני מחמיר אנשים מצמצמים צריכה. פשוט אפקט פסיכולוגי ברור - דבר עם קמעונאים במרכזי הערים והם יאמרו לך איזה נפילה משמעותית בהכנסות היומיות אחרי כל הודעה על פיגוע טירור משמעותי. אחרי 9-11 בארה"ב אחת ההצהרות הראשונות של בוש היתה "צאו ותעשו קניות ותתמכו בכלכלה" - למה הוא היה צריך לומר את זה? כי כשמטוסים נופלים מהשמיים הם לא צריכים ליפול דווקא על וול מארט כדי שיקנו שם פחות. המשק לא מסוגל לצמוח אם אנשים יצרכו רק את מה שהם "חייבים" לצרוך, אלא כשהם מרחיבים את הצריכה שלהם מעבר לכך. לכן נכון, שלא פחות לחם ואולי לא פחות שוקולד אבל סביר שכן האטה מסוימת בקניית מוצרים שאינם הכרחיים, מוצרי חשמל, ריהוט, ביגוד, אולי גם קצת פחות רכבים חדשים, פחות נסיעות שלא לצורך עבודה (=דלק), פחות השקעות בעסקים חדשים או בבורסה עם כל הבלאגן, יותר לחסוך ופחות להוציא או להשקיע. וכל זה כמובן בלי לקחת בחשבון את העסקים בצפון שכן נפגעים ישירות פלוס תעשיית התיירות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה