יש לי קולגה

הוא צודק ונתקלתי הזה במו עיניי יותר נכון אזני

שכבתי אחרי ניתוח באחת המחלקות. וחולה לידי שעמד לפני ניתוח. קיים יחסי מין עם אחת האחיות הרוסיות.
ואני שהייתי נבוך מהסיטואציה התחלתי לפרק את הסוללות מהמוניטור האלחוטי שהיה מוצמד לגופי, שאולי יגשו אליי. כי וואללה הם הפריעו לי להרדם....

karmon4

New member
מה רע

האחות הרגיע אותו לפני הניתוח

לא בהכרח הרגיעה

אני יודע למשל שבניתוחי ערמונית מסוימים, צריך לרוקן אותה מזרע טרם הניתוח. ייתכן שהוא היה מנוע מלבצע את הפרוצדורה בעצמו, והיא פשוט ביצעה את ההליך עבורו בהוראת הרופא המנתח.

לא צריך לקחת כל דבר לכיוונים לא מוסריים.

karmon4

New member
טוב לא ידעתי

שיש אחיות שציריכות לשכב עם החולה בשביל זה.

דניאל אני עדיין חושב שזה לא הייתה הכוונה של הסקס הזה .

הוא

ציפה שבלילה החולים יטפלו בעצמם?

זה קיים אבל
תלוי באיזה מחלקות ובעיקר תלוי איך אשתו נראית..

mri10

New member
לדעתי

כל אחד ואחת מבינינו,נדרשים לנושא מתוך עולמינו הפנימי,וממה היה קורה לו היינו בתוך אותה סיטואציה.

ולכן.

אין פה תשובה חד משמעית,זה שלא נותן לעצמו סיכוי לעמוד מול הזדמנויות מפתות,בטח שלא ייתן לאשתו.

ואנשים שנקלעו לקשים שבנסיונות ויכלו להם,יבטחו בנשותיהם בעיניים עצומות.

בקיצור.

הכל אישי!!!

וקוקניק הצדיק אמר:"אין אפוטרופוס לעריות"

והוא גם צודק!!!!

KUK NICK

New member
אני נאלץ לחלוק עליך ידידי

1. אני לא חושב שמי שעמד בגבורה מול ניסיון, יצא מנקודת הנחה שגם חברתו תהיה כזו [או להיפך כלומר היא עליו], הראיה לכך היא התבוננות במציאות שיש בחורות שבוגדות בבני זוגן הנאמנים, ויש בחורים שבוגדים בבנות זוגן הנאמנות.

2. אני חושב שהביטוי "אין אפוטרופוס לעריות" הוא להזכיר לאדם להיות כל הזמן ערני על עצמו שבשנייה אחת אתה לא שם לב ואתה יכול ליפול, שהרי מדובר ביצר חזק מאוד.
אני חושב שמי שמזלזל בביטוי הזה, ולא מבין את כוחו של יצר המין, בהרבה מאוד מקרים יכול למעוד לכן אסור לזלזל בו.
בן אדם, קצת רב עם אשתו, קצת שתה כוסית, קצת עשתה לו עיניים איזה "חומדת נשואים", ומה שנשאר אחר כך זה :"אכלת פלפל שתה מיץ".

3. אחי היקר, אני ממש לא צדיק, הייתי רוצה להיות אבל אני לא.

ebi83

New member
אבל שים לב למצב המתואר..

מדובר בעבודה רגילה לחלוטין שיש בה סוג של חשש שאולי היא תגיע למקום של אפשרות לבגידה כי חלק מהאנשים מתנהלים בצורה כזו מתוך שעמום.

יותר מדי גדרים כדי לבוא ולהגיד ש"אין אפוטרופוס לעריות". על אותו עיקרון אי אפשר לסמוך על בת זוג שיוצאת עם חברות או על כל איש או אישה שנמצאים בארגון כלשהו בעצם..

החשש ששעמום מביא לידי חטא קיים תמיד והוא כדי שתפקח על עצמך, האחר הוא האחר וגם אם הוא בזוגיות איתך לא אומר שאתה צריך להכנס למצב קנאה רק כי יש מצב שהוא משועמם... זה מתפקידו לדאוג לעצמו בהקשר הזה.

KUK NICK

New member
אני לא חולק על מה שכתבת

ואני בכלל לא דברתי על זה.

אני לא מדבר על לעשות גדרות, או לקבור את האישה או האיש בבית בכדי למנוע מצב של בגידה, ולמעשה בכלל לא דברתי על פתרונות למצב כי אין לי פתרונות.

מה שרק אמרתי שצריך להכיר בכוחו של היצר הזה ולתת לו את "הכבוד" שלו, ולכן כתבתי בתחילה שיש לבחור הזה סיבה להיות מוטרד, מאחר לאנשים יש בדרך כלל סיבה מוצדקת להיות מוטרדים ממצב ללא פתרון.

ebi83

New member
אז יש בינינו פער בגישה...

לדעתי אין לי למה לדאוג ולאכול סרטים על מצבים שאינם בשליטתי..

אם אותו קולגה ידאג אם אשתו בוגדת בו זה עלול להעלות בעיות גם אם היא לא בוגדת בו, מה שכנראה סביר יותר (לפחות סטטיסטית).

כמו שאני לא חי בחשש יומיומי מהאיום האירני או מהאפשרות לפיגוע(לא שזה לא צץ, אבל זה לא כמשהו קיומי) כך אני לא רואה סיבה לאכול סרט במצב הזה..

אבל היי, זה רק אני

mri10

New member
יקירי

שים לב!!דיברתי על אמון של גברים בנשותיהם ולא הפוך.

וגם אם יש מקרים בהם האשה בוגדת והבעל לא,זה עדיין לא בהכרח שהוא כזה נאמן.

הרבה פעמים החוסר בגידה שלו נובע או מקשיים טכנים,או מחוסר חשק למאווי החיים(סוג של דיכאון).

אבל ביסודו הוא ממש לא גבר נאמן.

ובכלל נהוג לפרש בגידה במשמעות הצרה והפיזית של המילה.

ממש לא!!

גבר שלא רגיש לאשתו,שלא קשוב להרהורי ליבה,שאיבד את החשק והאהבה בבת זוגו.

בעיני הוא עלה על מסלול של בגידה,מאחר וחוסר נאמנות כבר יש בהתנהגות הנ"ל.והבגידה הפיזית,היא רק פועל יוצא של התנהגותו המתוארת.

אפשר לספור על יד אחת(וישארו לך אצבעות מיותרות) את הבעלים שהיו אוהבים ומסורים לנשותיהם עד כלות,ובעל אופן נבגדו על ידן.

זיברה

New member
איזה חיזורים, איזה הטרדות...

בלילה יש במחלקות מינימום צוות, וגם כשהחולים ישנים יש די והותר עבודה, למרבה צערנו...

הוא צריך לדאוג רק מדבר אחד

שאשתו תהיה מסופקת בקשר עימו. במידה וכן, גם סקס מזדמן שהיא תעשה שם לא יהיה למטרת רומן, אלא סתם השתובבות שמטרתה הנאה רגעית ותו לא. במידה והיא לא מסופקת עימו, שידאג (ולא משנה היכן היא עובדת).

מה גם

שמקור עיקרי לדאגה - מחלות מין - פחות רלוונטי במקרה הזה, אם הם לא יודעים לשמור על עצמם, מי ידע ?

צלשלספק

New member
נראה לי שעדיף שיסגור את זה מולה...

סתם להאכיל את עצמך סרטים - לא בריא.

מצד שני אולי היא טיפוס שמפלרטט בקטנה, וזה מה שגורם לו לחשוד.

למעלה