ולי יש תשובה עבורך כנראה זה מה שיסחוב את הנסדא``ק בעתיד לתחתיות שעליהם דיברת בעבר,כידוע לך מה שלא מתנהג בטבעיות חוטף וחוטף כהוגן לאחר מכן.יש לי צרה צרורה עם ה- SOX שטוד הריסון הגדיר אותו כ-TELL להיום. הדבר הזה מסרב לרדת!!!!!!
מתי זה העתיד? הדבר הזה שבור טכנית ופונדמנטלית כבר עכשיו...חוץ מזה אני חושד שאנחנו בכל זאת נוסעים לכיוון 7200 עכשיוולי יש תשובה עבורך כנראה זה מה שיסחוב את הנסדא``ק בעתיד לתחתיות שעליהם דיברת בעבר,כידוע לך מה שלא מתנהג בטבעיות חוטף וחוטף כהוגן לאחר מכן.
חייב להסכיםעם הכריש כל מה שחזק בצורה חשודה הופך לעפר ואפר עברתי זאת עם ברוקייד/BRCD קומוורס/CMVT איידק/IDPH ועוד רבים וטובים . עכשיו אני עובר חוויה דומה עם נווידיה/NVDA אני מכור שם ים קולים ואוכל חצץ השוק מתפרק והחרה הזה יצוק מבטון מזוין לא רוצה לרדת מניסיוני רק סבלנות .מתי זה העתיד? הדבר הזה שבור טכנית ופונדמנטלית כבר עכשיו...חוץ מזה אני חושד שאנחנו בכל זאת נוסעים לכיוון 7200 עכשיו
מני - NVDA הרבה שורטיסטים אוכלים שם חרא, הנייר הזה על הכוונת של הרבה ח`ברה. מלבד ה MACD וה STOCHASTIC שאומרים למטה, התנהגות המחירים של הנייר יותר מעניינת. אם ניקח לצד את כל הסוחרים שקונים את הנייר בגלל החוזק היחסי שלו (חתיכת חוזק) וכל השורטיסטים שם שפוחדים על הביצים שלהם בגלל דבר זה, שים לב ל Diagonal Triangles שיש שם (דובי ביותר) ! סתם דעה , אם הנייר שובר את ה 60$, הוא הולך ציק צ`אק לכיוון ה 40$. 70$+ שווה לעוף מהזיפת הזה. סבלנות באמת משתלמת, וכמו שציינת ראינו הרבה דברים כאלו שבסוף מתפרקים, אך תמיד צריך להסתכל גם על ההשלכות של נקודת הזמן לעומת מדד האינדקס הרלוונטני. סיכוי/סיכון.חייב להסכיםעם הכריש כל מה שחזק בצורה חשודה הופך לעפר ואפר עברתי זאת עם ברוקייד/BRCD קומוורס/CMVT איידק/IDPH ועוד רבים וטובים . עכשיו אני עובר חוויה דומה עם נווידיה/NVDA אני מכור שם ים קולים ואוכל חצץ השוק מתפרק והחרה הזה יצוק מבטון מזוין לא רוצה לרדת מניסיוני רק סבלנות .
נקודה חשובה לשים לב... מחזור גדול מאוד היום בנאסד``ק.... אנחנו מתקרבים בקצב מהיר לנקודת מדד שהרבה טכנאים/סוחרים מכוונים...1,500 ! את ה 1,500 נשים בצד רגע, ונתמקד במחזור הענק שראינו היום, עוד יום-יומיים כאלו בטווח הקצרצר, יעידו על קליימקס למטה, ובאם יתרחש האירוע הנ``ל, אז גם ה 1,500 (בקירוב) יראה במסכים, אחריי שיצא כל האוויר מהמפרשים. ואז להיות לפחות ניטראלי שם, זה שכל ישר.יש לי צרה צרורה עם ה- SOX שטוד הריסון הגדיר אותו כ-TELL להיום. הדבר הזה מסרב לרדת!!!!!!
SOX הבטונדה באיטיות אבל בביטחה נשברת...אולי כריש העל יארגן לנו שם איזה דוג`י לרפואה...ומני אם אתה מתמחה בבטונדות אז יש כ``כ הרבה שנשבעים בKEM שזה חייב למות מות קליני (אבל ראה הוזהרת זו הזייה מהבוהן- אל תקרא אפילו). חוץ מזה נא לשים לב איך הXAU ו-HUI פחות או יותר מחזיקים מעמד דרך העסק הזה ודולר/פר``ש הגיע קצת מעל ליעד והסתובב.נקודה חשובה לשים לב... מחזור גדול מאוד היום בנאסד``ק.... אנחנו מתקרבים בקצב מהיר לנקודת מדד שהרבה טכנאים/סוחרים מכוונים...1,500 ! את ה 1,500 נשים בצד רגע, ונתמקד במחזור הענק שראינו היום, עוד יום-יומיים כאלו בטווח הקצרצר, יעידו על קליימקס למטה, ובאם יתרחש האירוע הנ``ל, אז גם ה 1,500 (בקירוב) יראה במסכים, אחריי שיצא כל האוויר מהמפרשים. ואז להיות לפחות ניטראלי שם, זה שכל ישר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.