יש לי צו ראשון

מר תפוז

New member
יש לי צו ראשון

עוד כמה ימים, רציתי לדעת באיזה גישה באתם לשם כי אני לא ממש רוצה להתגייס גם ככה.. אז עכשיו כשגיליתי על המחלה אני כבר בטוחה שאני לא אתגייס.. (אולי אני אתנדב) אבל הגישה שלי היא ממש בקטע של ללכת ולא משנה לי כל כך אם אני יצליח במבחן או לא..

תשתדל בכל זאת להצליח במבחן

כי אם תתגייס למרות הכל תעדיף להיות בתפקיד טוב ולא אפסנאי. אבל אם היה לך התקף בשנה-שנתיים האחרונות סביר להניח שלא תתגייס..

מר תפוז

New member
אני אזכיר שוב שלמרות שאני מר אני

גברת... :) והיו לי כמה התקפים לאחרונה..

אם היו לך התקפים לאחרונה אז לא

יגייסו אותך, אולי יתנו לך אפשרות להתנדב.. למרות שאני מאד מאד ממליץ להתגייס!!

../images/Emo49.gif על הצו הראשון

איזה אדישים פה יה אללה... זה מה זה מרגש? אני לא יודעת לאיזה מבחנים את מתכוונת לא פירטת, אבל את מראש החלטת שלא תעברי אותם,יש סיבה שלא תעברי אותם? נראה לי שלא יהיה לך ממש נחמד לשבת בבית או לעבוד בזמן שהחברות שלך יהיו בצבא, יש לי בת לפני גיוס, כל החברות שלה כבר בצבא וזה בהחלט מבאס אותה לעבוד עד הגיוס. נראה לי שלהתנדב זה אחלה,אם את מחליטה להתנדב אז כל הכבוד לך! אם בכל זאת תחליטי להשאר בבית אז זאת החלטה שלך, העיקר שתהיי שלמה עם עצמך. אני לא התגייסתי ולא היה בראש שלי להתנדב,אני יכולה לומר לך חד משמעית שאני די מצטערת על כך. יחד עם זאת, לדעתי הצבא יעשה לך בעיות מפני שהיו לך התקפים לאחרונה,את כנראה תצטרכי להמציא את המסמכים הנכונים שאת כך וכך תקופה ללא התקפים ורק אח"כ תוכלי להתגייס או להתנדב. מה שלא יהיה,והכי חשוב... תהיי מאושרת בכל החלטה שתקבלי!

CARIN R

New member
יש את המבחנים בצו ראשון

אני בעצמי לא ממש יודעת אבל אמרו לי שהם לא כאלה פשוטים (גם אין הרבה זמן למבחן) אני יעשה את המאמצים לעשות מה שאני יכולה אבל בסופו של דבר אני חושבת שאני פשוט לא אתגייס אולי אני אתנדב (אם יתנו לי בכלל) ומקסימום אני פשוט יחליט ללמוד.. יש לי עוד קצת זמן לחשוב על זה.. תודה על התגובות

לגברת

אני מניח שתוכלי רק להתנדב, וזה כדאי לך רק אם יש לך מקום טוב להגיע אליו. אם לא, תשכחי מהצבא, זה לא מציאה כל כך גדולה. אבל אל תבזבזי את הזמן , ומיד תמשיכי ללמוד.

חייםלוי

Member
מנהל
לא חובה בבקו"ם. לבת שלי יש כמה

חברות המשרתות במקומות שונים ויכולות לבדוק את הנתונים האלה.

אני לא משרת בבקום או בלשכה

אני בחייל האוויר, יש לי חבר שמתעסק עם מיועדים לשירות ביטחון אז הוא יכול לבדוק קב"א. אני מכיר המון אנשים משחוררים, יש לי הרבה חברים משוחררים כבר..

באותו הקשר יש לי שאלה

אם בן אדם מאוזן כמובן עם כדורים בערך שנתיים אז יגייסו אותו ולאן מה אתם חושבים ?

אתה כנירא תגוייס אלא אם כן תציג את

זה אחרת.. תהיה בעל פרופיל 45 מקרים חרגים 64.. תהיה ג'ובניק.. אין ממש הרבה דברים.. יש קורסים כאלה ואחרים אבל לא לכולם אפשר להתקבל

רובה תקבל בטירונות לחודש..

תאמין לי להסחב עם רובה זה לא כייף גדול, אני לא יודע מה תהיה תבקש מהקצין מיון לצאת לקורס..

למעלה