יש לי פסיכומטרי מחר מי מאחל בהצלחה? =) אני חייב את זה כי לא למדתי מספיק ח ח ח
2 21דניאל21 New member 5/10/08 #1 יש לי פסיכומטרי מחר מי מאחל בהצלחה? =) אני חייב את זה כי לא למדתי מספיק ח ח ח
א אליהו88 New member 5/10/08 #2 וואי... חתיכת בטלן. לא לומד למבחנים ועוד רוצה שיאחלו לו בהצלחה/tapuzforum/images/emo132.gif חחח... סתם אחי... שיהיה לך /tapuzforum/images/emo50.gif עם הרבה מזל...! /tapuzforum/images/emo8.gif
וואי... חתיכת בטלן. לא לומד למבחנים ועוד רוצה שיאחלו לו בהצלחה/tapuzforum/images/emo132.gif חחח... סתם אחי... שיהיה לך /tapuzforum/images/emo50.gif עם הרבה מזל...! /tapuzforum/images/emo8.gif
2 21דניאל21 New member 5/10/08 #4 אבל... דוד! אני לומדדדד חחח פוצי, כל הסימולציות שלי פחות מ600! אז אני לא חי בסרט... אני צריך 580... זה גם יהיה בסדר
אבל... דוד! אני לומדדדד חחח פוצי, כל הסימולציות שלי פחות מ600! אז אני לא חי בסרט... אני צריך 580... זה גם יהיה בסדר
ח חפוצית New member 5/10/08 #3 יאא המונמונים של הצלחות!!!=) אל תהיה לחוץ. . . מחכים לשמוע שלא קיבלת פחות מ600 P=
נ נועם 21 וחצי New member 5/10/08 #5 בהצלחה איש כן למדת לא למדת העיקר שתצליח. ואגב... יש יתרון בזה שלא למדת... לפחות לא שיגעת לכל מי שמסביבך את השכל...
בהצלחה איש כן למדת לא למדת העיקר שתצליח. ואגב... יש יתרון בזה שלא למדת... לפחות לא שיגעת לכל מי שמסביבך את השכל...