יש לי פיתרון !!! אולי...

יש לי פיתרון !!! אולי...

מכוון שאסור לצאת מהשטחים בחולשה כמו שעשינו בלבנון מכוון שהערבים נחושים ורוצים מדינה ולא יעזור לנו כלום מכוון שהערבים מבינים רק בכוח ורק לכוח הם נותנים כבוד יש : 1 לתת אזהרה לערפת של 20 יום שאם הוא לא מפסיק את הטרור אנו מגייסים מילואים !!!!!!!!!!!! 2 לכבוש הכל מיד ויעיל עם הרבה כוח (מוטבציה גם תהיה וזה חשוב במילחמה) 3 לנקות את השטחים הכבושים כמה שיותר מכלי נשק 4 לקבוע גבול בהתאם לצרכי הביטחון וההגיון אבל קרוב ל67 פלוס מינוס 5 מסירת השטחים או ע"י הסכם ישיר או בתווך ארצות ערב (רק בשיתוף איתם יהיה הסכם) . או מסירת השטחים לריבונות ירדן ( זה היה שלהם לא ?) ומצידי נסיגה חד צדדית ושיתבשלו להם שם מעבר לגבול ירושליים - בשליטה ישראלית עם מתן מעבר ושליטה חופשית במקומות הקדושים שלהם כיום אין אפשרות לתת מענה ללוחמי השיחרור שלהם אבל אם ,כשתהיה להם מדינה, הם יפריעו אפשר יהיה להלחם בקלות יותר כי זו תהיה מילחמה בין שתי מדינות ויהיה הרבה יותר קל לז__ן להם את הצורה ( במידה וזו תהיה מדינה פלסטינאית ) יש לי גם שאלה מי צריך לשלוט במיליוני ערבים שמתרבים כמו שפנים (איך אפשר בכלל)? אתם (הימנים) לא רואים 20 שנה קדימה מה יקרה פה ? בוז לסרבנים ושבת שלום

pilovich shahaf

New member
שבת שלום לטל ושירה ...../images/Emo48.gif

בהחלט חומר למחשבה, ואני מציע לאזרחים "מעטים" כמו דן רוזנצויג, לקחת זאת לתשומת ליבו ולישון על זה במשך השבת....
מבחן התוצאה. פ"ש.

הרטוב

New member
אנחנו מחכים עדיין לאולטימטום

שנתן ברק לעראפת,אולטימטום ה48 שעות המפורסם. תכניסו לכם טוב טוב לראש אין לנו היום מנהיגים שיכולים לקבל החלטות מהסוג הזה,הממסד שלנו כנוע מושפל ומשמש כסות להתנהגות המלוכלכת של ארה"ב. אנחנו בדיוק כמו האינדיאנים שהאמריקאים קנו את המנהיגים שלהם בעבור וויסקי ווינצ´סטר ודחקו אותם לשמורות.

למעלה