יש לי פילה בקלה חתוך

יש לי פילה בקלה חתוך

ורציתי לשאול איך אני יכולה לעשות אותו טעים עם רוטב לילדים, אפוי בתנור? יש מתכון טוב??

pirge

New member
בקלה אפוי בטחינה עדינה

10:39 | 21/02/05 בקלה אפוי עם טחינהו pirge ו דגי בקלה נקיים . מושרים בלימון או חומץ רבע שעה. 5 דקות לפני ההכנה לבזוק על הדג מלח. 4 כפות גדושות טחינה 5 שיני שום כתוש פטרוזיליה קצוצה חצי כוס קמח 4 כפות שמן 3\\1 כוס מיץ לימון מלח פלפל 2 כוסות מים להכין רוטב טחינה.(מים+מיץ לימון+מלח+שום+פלפל).לטעום ולשפר טעם. תיבול עדין. לטבול את הדג בקמח ולטגן משני הצדדים בשמן. לסדר את הדגים המטוגנים בתבנית אפיה. לצקת עליהם את רוטב הטחינה. אופים בתנור חם 200 מעלות כ-25 דקות.

pirge

New member
פילה דגים ברוטב אדום

להכין את הדגים בסיר שטוח ולהשתדל שכל הדגים ייכנסו בשכבה אחת. פרוסות יפות של פילה דגים רוטב: 3 שיני שום חתוכים לחצאים בצל גדול פרוס פרוסות דקות 2 קופסאות רסק עגבניות קטנות 3 כפות קטשופ כפית סוכר 4 כוסות מים חמים כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה מלח פלפל שחור אם אוהבים: כמון:כוסברה:פטרוזיליה כף מיץ לימון טרי סחוט – מוסיפים רק בסוף הבישול. מטגנים בצל ומזהיבים ומוסיפים את השום לכמה דקות. מוסיפים את הרסק , הקטשופ והתבלינים ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים בערך 4 כוסות מים חמים. מוסיפים את התבלינים. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה 5 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט. מוסיפים את הדגים. . נותנים רתיחה אחת. ומנמיכים להבה. מבשלים כ-20 דקות. כאן, אם צריך מוסיפים מעט מים חמים שהדגים יתבשלו ברוטב. לא הרבה......... ממש לפני שסוגרים את האש מוסיפים את מיץ הלימון. אפשר להוסיף לתבשיל כוס חומוס גרגרים של סנפרוסט בשלב שמכניסים את הדגים לסיר. תהנו.

למעלה