יש לי פחד לא מוסבר..

תםטםOHIO

New member
טוב, דעתי היא

שזיעה או חול גורמת לשפשוף ברוב המקרים באזור הזה, ובתקופה עכשיו גם סוס שרק עומד מזיע. את יודעת, אם זה לא מחלים אולי פטריתי או משו כזה - פני לוט'

dixie chick

New member
אני הייתי מנחשת גם גירוד או עקיצות

ויכול להיות שגם ביצי זבובים שהשתקעו בקפלים ששם בגלל שהעור שם בעל קפלים ורגיש.. שווה לנסות

NightWind Rider

New member
את פשוט צריכה להסתכל על זה אחרת

נראה לי שאין מישהו שאוהב, מגדל או רוכב על סוסים שלא קיבל לפחות "ביס" אחד. בכל מקרה, נשיכות אצל סוסים לא נובעים מאיום בלבד, ז"א שהסוסה לא בהכרח רצתה לתקוף אותך. נשיכות גם יכולות לבוא ממקום של משחק, ואולי זה המקרה? אין ויכוח עם זה שזה כואב, אבל הסוסה רצתה רק לשחק. הרבה פעמים רואים 2 סוסים מגרדים אחד לשני עם נשיכות קטנות ברעמה, זה סוג של משחק. הרבה אנשים טוענים אגב, שהאכלות יד , גורמות לסוסים לנשוך יותר. בהצלחה בכל מקרה

אחלה..

היא תשחק ולי תרד אוזן ??? למרות שאני יודעת שאתה צודק וראיתי אותם עושים את זה. אני מנסה ללמוד כמה שיותר להתקרב אליה , לנקות אותה אבל התנועות שלה (אפילו כאלו של רקיעות בשביל להרחיק זבובים ) מלחיצות אותי . הבחור שלי אומר שאני צריכה להתקרב יותר בשביל לסרק אותה ושהיא מרגישה שאני בפחד ואני רוצה להרגיש רגועה אבל לא ממש הולך לי אני לא סומכת עליה מספיק למרות שאני מכירה אותה כבר יותר משנתיים והיא "עוד לא" בעטה מישהו , ולמרות שאני רואה שהיא נהדרת עם ילדים ובכל מקום אומרים שהיא סוסה רגועה. אני מרגישה שאם אני לידה אני לא יכולה להוריד ממנה את העיניים שלא יקרה משהו..אני יודעת כמה שבעיטה כזו יכולה להיות חזקה וזה הפחד שלי.

למעלה