יש לי פוביה מאספים

יש לי פוביה מאספים

ואני לא יודע מה לעשות מאז שהייתי בשחף שזה מקום מיוחד שבו יש נערים שלא התגיסו לצבא ורוצים לקבל הוסטל אז שם הייתי והיו אספים . וגם נוער פסכוטי
ועוד הרבה בעיות אחרות

וכל הזמן האספים באו עלי ושגעו אותי וחפרו לי על תחומי עניין שלהם זה היה על מכוניות ועל תעופה ועל כל מיני נושאים שלא מעסקים אותי , ואני ישבתי וסבלתי ולא אמרתי כלום חוץ מכמה מילים מאולצות התבשתיה שיגע אותי , כי התבישתי ולא רציתי לפגוע בהם

ואני יודע שזה לא מכוונה רעה כי אספים לא שולטים על זה יש להם מנולוגיות אין סופית , והם רוצים לשתף בידע ככה גם אמר לי המטפל שלי , אבל לי זה היה קשה כי לא רציתי לדבר איתם ונתביישתי לומר להם והם ראו שאני לא עונה ונעלבו או דברו לעצמם , ועכשיו אני מפחד להכנס להוסטל כי הם ישגעו אותי .

אני לא אוהב מילים אני אוהב דממה שקט מופתי אני גם פוסט טראומה ואני מאוד לחוץ וגם נבהל בקלות ושונא מגע וכל הזמן רצו לגעת בי ולתת לי כיף וכאלו וברחתי , ומעניין שאצל הפסכוטים הם לא הלכו הרבה כי ישר העפו אותם לרוב , קיצור יש לי מחשבות לא הגיוניות שאספים ישגעו אותי עד מוות , ואני מפחד מה אתם אומרים , אמך אני מסביר שלא רוצה לשמוע ובלי שיעלבו אני פשוט לא אוהב לדבר בכלל בעל פה , והם כל הזמן דברו וכאב לי הראש . אשמח לעצות

arana1

New member
גם לי

זה לא בדיוק פוביה אלא שנדמה לי שאצלי תחום העניין קשור גם לרגש ולכן מאוד מחובר להקשר שבו אני מדבר אז אני לא מסוגל לדבר עליו עם כל אחד וכל הזמן אלא בדיוק להפך ועדיין לא מצאתי אדם הראוי לחלוק איתי את תחום ענייני.

זה עניין של חיבור נפש גוף לדעתי ולכן גם לא מפרש את זה דרך מונחים פסיכולוגים פסיכופאטים כמו פוביה אלא פשוט מבין שאני מסוג האוטיסטים שמעדיף וזקוק להמון המון השקט,
ולא בגלל שאני שונא מילים ושפה אלא בדיוק להפך
בגלל שאני הכי אוהב מילים ושפה

בדיוק ארי

אני צריך הקשר וסלקטיביות מוחלטת אנשים חושבים שאני מפגר אבל ברגע שאני פותח את הפה שאני פתוח איתם ישר חושבים שאני מבריק בצורה יוצאת מהכלל , זה קרה לי המון .
&nbsp
אני לא יכול לדבר על תחומי עניין שלי עם כל אחד רק עם היחודי לי , אני נסיתי
להסביר את זה לאלה ולא בטוח שהבינה את הקטע שלי בא וויכוח ובדילאוג כנה .
יש תי הררי ידע אבל רק במקרה המתאים אני שולף אותו , אני זוכר המון שירים
ואני מצטט מהם במקרה המתאים ואז מתלהבים , אבל לא סתם .
&nbsp
אני אוהב שפנ ומילים אהל לא כפיות לא כאלו שמנסות לחקור אותי מכוונת שלילה מבין , דוגמכ הפסכיטר ניסה לבחון אותי וישר נלחצתי ויצאתי אדיוט והמטפלת שלי דיברה איתי בגבוהה העינים וישר ספרתי לה דברים שאומרים בחוגים לפילוסופיה יהודיית או מסטיקה יהודית ברמכ הכי גבוהה , אני משתנה כל הזמן קשור מי מולי , ואני לא אונב תמילה פובינ או שימוש בפסיכולוגיה אבל אין לי מילה אחרת ..

למעלה