יש לי פה מקום?

יש לי פה מקום?

ספק אקסית ספק חברה של חייל מדהים שכרגע בטירונות מודיעין שדה (מורוש 60 כבר הבנתי שהוא עם החבר שלך-גם ההשבעה שלו ביום חמישי ולצערי לא אהיה נוכחת) אך בניגוד אל רובכן אני מקווה מה ששונה אצלי שהחייל המקסים שלי (גם אנחנו לא זוג אנחנו ידידים קרובים) זה שהחייל שלי הוא חייל בודד. הוא חזר בשאלה מבית מאוד חרדי בספטמבר ומאז הוא דיי לבד, דיי נודד, לא יציב, מנסה דבר ראשון למצוא בית מבחינת אמא מאמצת ל3 שנים הקרובות, וחברים וללמוד את הקודים ונורא לא פשוט. בכל אופן מקווה שבין אם כידיה הכי טובה שלו ומה שיש לו בעולם הזה מהמון מובנים ובין כחברה שלו אני אתקבל כאן ומורוש60 אני אשמח להיות איתך בקשר מעבר אולי במסנג'ר כי את חווה חוויות דיי דומות לפחות מבחינת המסלול הצבאי....

נצטופף ונמצא גם לך מקום

ברוכה הבאה. תתמכי בחייל שלך כמה שתוכלי, ואם תצטרכי עזרה, אנחנו פה לעזור כמה שאפשר.

מורוש60

New member
ברור שיש לך כאן מקום!!

ואני יעזור בשמחה. יכול מאוד להיות שהידיד\חבר שלך הוא אם החבר שלי ביחד בפלוגה ואף יש מצב שהוא במחלקה שלו, מה השם של החבר\ידיד שלך?? והינה המסנג'ר שלי [email protected] אני גם אתן לך את המספר פלאפון שלי לכל מקרה,כי אני לא כל הזמן במחשב ויותר אם הפלאפון שלי חחח.

מחלקה לא ניראה לי

מכוון שאם הבנתי נכון החייל שלך לא היה בסופ"ש הזה בבית ואילו שלי כן, אך לעומת זאת בסופ"ש לפני השבוע קליעות בשטח שלך היה בבית אם אני מבינה ואילו המתוק שלי סגר . בכל אופן שניהם יוצאים בסופ"ש הקרוב ואני רק מקווה ששלי לא יחליט להיות כל הזמן אצל המשפחה המאמצת שהוא כניראה מצא (היא גם רחוקה ממני-אני תלאביבית והוא מצא בחיפה), לא השבוע ולא עוד שלושה שבועות (עוד שבועיים הם כניראה סוגרים בשטח) . בכל אופן הוספתי אותך למסנ ואולי אסאמס אחר כך-כרגע מאוד מתביישת.

מורוש60

New member
טעות!!! החייל שלי חוזר איתי ביום חמישייי!!

דייי לא רק שהוא סגר עכשיו שבועים וזה חג!!! מסכן את רוצה להשאיר אותו עדיין!! אני כבר לא שורדת רחמנות!! סתם סתם. אבל באמת הוא חוזר איתי הביתה חמשוש!!

אני יודעת שהוא יוצא

כתבתי שניהם יוצאים-סוף ההשבעה הביתה.... אם זה לא היה ככה אני הייתי בבאסה הרבה יותר קיצונית למרות שגם ככה אני לא יודעת כמה אני אראה אותו-אני לצערי בזמן ההשבעה אהיה בלחץ הכי מטורף שהייתי בחיים שלי במגמה-הצבה סופית של תערוכה גמר, לפחות אם הוא יגיע לתל אביב מה שכמעט בטוח אז אני מאמינה שהוא יעשה טובה ויגיע לראות את התערוכה (בפתיחה הוא לא יהיה) . אבל את תבלי החמשוש

Svetik In Love

New member
=)

ברוכה הבאה, אני סבטה, 18, עם החבר שנתיים ו-7 והוא חייל חודש וחצי.

OgaliO

New member
../images/Emo13.gifאיזה חמודה,ברוך הבא!

כל הכבוד לו על האומץ.. וכל הכבוד לך על העזרה והתמיכה בו. ובטח שיש לך מקום פה

למעלה