יש לי עצה קטנה..........

מבזק חדשות

אין שום דבר מיוחד בזה... וודקה זה ארבעים אחוז... טוב, חוץ מהוודקה לימון (או שזה היה מלון שכתבת?) שדוופי שותה... אבל זה בגלל שהוא לא מסוגל להתמודד עם ארבעים אחוז... (
)

dopey_wizard

New member
מה לא מסוגל????

אני רואה שאני צריך להזכיר שחזרתי מחופשה של חודש ברוסיה רק לפני 11 ימים..... ושם שתיתי דברים יותר כבדים כמו ספירט, סמגון, בירה רוסית ויין רוסי .. ועוד כול מיני דברים.. וודקה לימון זה 30% אני גם אוהב וודקה רגילה אבל וודקה לימון זה יותר טעים... וזה בא טוב אם מיץ אפרסקים של פריגת... {דוד}

טחחח שלושים אחוז...

אני בבוקר כשאני קם אני שותה שרף 95 אחוז! אתה לא מפחיד אותי! תחרות שתיה מפגש פורום הבא!

witch13

New member
ליקר בייצים זה הכי טוב,

ודקה, טהורה, זה פשוט דוחה. בא להקיא רק מהריח, והסיכוי היחיד שאני אתקרב לזה זה כשאני נוקעת את הרגל, ושמים לי את זה קקומפרס. יין אדום מתוק, 12.5% אלכוהול פשוט שולט, ואני פשוט אוהבת את ליקר הביצים וגם ליקר דובדבנים ושוקולד-קפה כי זה פשוט מעולה. משקאות רוסים, הם חריפים מידי. אני מסכימה עם רומן על הקוקטלים, אבל צריך לדעת מה לשים עם מה... פעם אחת יצא לי קוקטייל פשוט מדהים.. להורים שלי יש תחביב לקנות יינות אירופאים. יש איזה יין פירות מסיציליה שהולך מעולה עם ליקר דובדבנים. פינה קולדה, לא טעמתי עם אלכוהול, אבל זה טעים
דנה נ.ב. אמממ... נראה לי שזה אמור להיות פורום כישוף, ולא ביקורת משקאות.. אבל אני לא מתנגדת לגיוון

בהתחלה

כשהתחלתי רק לשתות וודקה ניראה לי כמו הדבר הכי מגעיל שבנרא אבל אחרי שהתרגלתי לטעם זה פשוט נהיה לי טעים אין שום בעיה עם הטעם של וודקה זה טעם מצויין לעומת זאת ליקרים זה גועל נפש ויינות זה גם בכלל לא משהו... מישהו פה אוהב מרטיני?!

witch13

New member
אני פשוט לא מסוגלת... פגם גנטי או

משהו.. מה רע בליקרים? או ביינות? הדברים הכי עימים בעולם.. אגב, מישהו ניסה וודקה עם קולה? זה טעים!

לא ניראה לי שאין פה..

מישהו שלא ניסה וודקה עם קולה ופה את בהחלט צודקת ,זה משקה ניפלא וודקה עם קולה, גם אפשר במקום קולה מיץ תפוזים או פנטה גם זה ממש טוב ויין זה משקה נחמד בארועים מיוחדים אבל ככה סתם לשתות אותו אני לא אוהבת, לי הוא פשוט לא טעים...וליקרים בכלל אני לא אוהבת אני יכולה להקיא רק מלראות את השתייה הזאת...

witch13

New member
למה? ליקרים זה הדבר הכי טעים שיש

זה תלוי באיכות שלו, ובטעם שלו ושלך

dopey_wizard

New member
תחרות!!!!!

אין בעיה, תחרות...! (נראה לי שבמקום מפגש של מכשפים ומכשפות יהיה לנו מפגש של אגודת אלכוהליסטים...) {דוד}

can someone stop thet crap?!?!

אולי תפסיקי להציע לכל אחד שאת רואה נישואין?!?! אני רוצה אותם!! את כולם!! הם שללללללי!!!!!

BomberMan

New member
מה יצא לי מזה?

:)) אם תציעי לי הצעה מפתה... מאוד... אז נחשוב על זה :)

korinalir

New member
איכס!../images/Emo5.gif

בלאדי מרי זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בחיי עגבניות בלאאאחס וודקה לימון קגלביץ´ זה טעים אבל שמפנייה ובעיקר שמפנייה אפרסק זה טוב
וליקר שוקולד יאם!
אני מבינה שכל הפורום אלכוהוליסט כן?

witch13

New member
חי חי..

ואנחנו לא אלכוהוליסטים. רק מאותגרים שתייתית

L e s t a t

New member
אממ... אמא!

די! כמה הודעות אני צריך לקרוא!!! סך הכל לא הייתי פה יום אחד והצטברו פה הודעות שאני צריך לתהות על קנקנן. די! נמאס! נמאס ממזבלים! אולי תיקחו דיוני אלכוהול לפורום אלכוהול? שם תקבעו איזה משקה משכר הוא "הכי סבבה", אוקיי? אתם מוציאים לכישוף קונוטציות שליליות (חבורה של שיכורים שלא יודעים מה הם עושים)... זה כל כך לא עוזר לתדמית שלנו ושל הפורום המסכן הזה שכבר עבר איזו מלחמת עולם..

...............................!

איזה רציני אתה! אפשר לחשוב.... פעם אחת עשינו דיון על אלכוהול חצי דיון ואתה ישר מתעצבן.... אני מבין אותך אבל אנחנו לא עושים דיון כזה כל יום! ביג דיל! תאמין לי שאם מישהו יכנס לפורום ויראה את הדיון הזה אז תהיה בטוח שזו לא תהיה הסיבה שהוא יצא!

למעלה