יש לי עוד

Peach 17

New member
יש לי עוד../images/Emo32.gif

אוקי עוד סקרון קטנטן- לאיזה הופעה אתם מתים כבר ללכת הרבה זמן ולא יוצא לכם מכל מיני סיבות???

Sn‡ƒƒ

New member
אני יודעת שזה צפוי, אבל..

הדורבנים. כי לא הייתי בהופעה חודשיים..
ודווקא עכשיו הם מחליטים לקחת חופש..

Peach 17

New member
אוקי שלי...

אני מתה ללכת להופעה של שוטי הנבואה כבר שנתיים בערך!!!!!!!!!! יש להם הופעות עם במלא זמן וכל פעם מחדש אני לא יכולה ללכת וגם הופעה של משינה שפשוט לא יוצא ושייגעצ שכל פעם מתבטל. יש הופעה עוד שבועיים אבל יש לי שבת מגזרים ( משהו של שנת שירות ) בצופים. אז או שאני לא אלך או שאני וידיד שלי ניסע אחרי ההופעה או יום אחרי לשבת הזאת. תלוי איפה זה יהיה ומה יהיה הלו"ז של השבת..

Peach 17

New member
יש לי מושג

או בחוות הצופים או בגבעת חביבה איזה הנהגה את?

lirazbarbie

New member
מרכז

אני רוצה לצאת או לאתגר או לקיבוץ לוטן...... לא יודעת איפה להתארח מה יש בגבעת חביבה?

Peach 17

New member
אין לי מושג....

אני רוצה עתיד או רעים או נחל.. אבל נראה מה יהיה.. בגלל שכנראה אני אלך להופעה של שייגעצ ואבוא בשבת. אני בהנהגת ת"א דרך אגב.. איזה שבט את?

lirazbarbie

New member
האמת שאני.....

לא ממש התעניינתי בשאר הגרעינים! אני רוצה להישאר בתנועה- זה ממש חשוב לי! וקיבוץ לוטן מעניין אותי כי אני מתה לגור בקיבוץ!!!!!!!! אני שבט יובל ממודיעין- ואת?

1Reebok

New member
הלוואי עלי עוד הופעה של משינה.

ההופעה האחרונה שלהם היתה בתמנע, והבאה בכלל לא מתוכננת. הם מקליטים עכשיו את הדיסק שלהם.

1Reebok

New member
../images/Emo32.gif, בלי קשר לאוף המקורי.

עוד קצת תמונות מהחדר שלי
יש כמה חידושים. קודם כל, הארון שלי (ירדן, שום מילה על הארון שלי כמטאפורה!), ועליו פוסטרים ותמונות של זמרים ולהקות שאני אוהב.

1Reebok

New member
חור בשחור!

השקית, ממתי שקניתי את התקליט של אלונה דניאל, תלויה בחדרי.

יוסדוס

New member
את האמת......

אני כבר שנים (כאילו חודשים אבל עדיין....) אני רוצה ללכת להופעה של מרסדס......ומה הכי מעפן שבזמן הזה היו להם כבר 3 הופעות בירושלים (עיר מגורי) ולא הלכתי להופעה אחת מסיבות שונות ומשונות... אבל יש להם עוד איזה שבועיים שלוש הופעה בירושלים וזו הופעה אחרונה בירושלים לזמן הקרוב כי הם מתחילים להליט דיסק חדש!(שיהי להם בהצלחה!!) אז אני חייב ללכת!...

צ א ל ה

New member
אמ......

הייתה את ההופעה של אבי ליבוביץ שרציתי לראות 8 חודשים, וכל פעם שהייתה הופעה, אז גיליתי עליה או בערב של ההופעה (אחרי שהיא כבר התחילה) או יום אחרי, ואם היה לי מזל והייתי מגלה לפני... אז אח שלי היה מבריז לי ממנה... (זו הופעת גאז אז אין לי אנשים חוץ ממנו שיבואו איתי) אמ... הופעות שאני מתה לראות עכשיו.?! אני קצת מתגעגעת לדורבנים... אבל רק קצת... אני רוצה לראות את ריטה ורמי (יש להם עדיין הופעות משותפות?) מי עוד? זהו נראה לי......................................

צ א ל ה

New member
הא! אני רוצה לראות גם את...

אה, אבל זה בעצם לא הופעת מוזיקה... אז תשכחו מזה.. חחח

למעלה