יש לי עוד

DanaDuck

New member
מצחיק שאת שואלת

כי בדיוק הלילה חלמתי שאני הולכת להופעה של כוורת... (בעבר הלכתי להופעה ביום הסטודאנס)

efratushke

New member
אם גידי גוב לא הכי כוסון אז מי כן?!

בואי נלך ביחד כשיהיה... אפילו דני וחברים או איך שקוראים לזה!!! אני מתה לראות את גידי שוב!!!!! ואותם כי הם מדהימים *בוהה בתמונה........*

DanaDuck

New member
וואלה, הייתי גם בהופעה של דני באילת

הוא אפילו התארח עם אישתו באותו מלון שהמשפחה שלי ואני היינו. אכלנו איתם ארוחת בוקר:)

כתמונית

New member
חח! הוא כזה שמן וחמוד!!!

הוא כזה דובייי!! יו! גם אני הייתי בהופעה הזאת (לא ביום הסטודנט אבל מזה משנה..) ופרויקה לא מחליף בגדים....אויש אויש... אבל זאת הופעה ענקית!! הופעה שאני ממש רוצה לראות?! וואו! יש מלא! - רציתי ללכת למוש בן ארי ביום חמישי אבל לאאאא.... וזה עוד אחרי תכנון של חודשים!! התבאסתי...אבל! מה לעשות?! היה מבחן.... ווו....וואו! אני רוצה לראות את מרסדס! וואו!!! אני רוצה כבר מהחופש הגדול לראות אותם!!! אבל! ההופעה שאני הכי רוצה לראות זה את המופע החדש של שלמה גרוניך!! אהובי משוש חיי!! האיש ג-א-ו-ן!!! (אני כזאת חחנה מוסיקקית...קשה..)

DanaDuck

New member
וואלה, גם הופעה שלו ושל מתי ראיתי

לפני איזה שנתיים-שלוש ברעננה. היה אחלה. ממש נחמד.

DanaDuck

New member
זה רק בשנתיים האחרונות ככה :)

לפני זה באמת שלא יצאתי לשום הופעה...

papal

New member
אני רוצה להיות בהופעה של

דורי בן זאב (הוא הבטיח לי שכשהוא יופיע הוא יודיע לי- אבל הוא אמר שזה לא יקרה בשנה הקרובה ) שלום חנוך (הייתי לפני שנה- ומאז אני רוצה עוד פעם ) תיסלם אריק אינשטיין (שלא מופיע כבר 20 שנה- אז יש למה לחכות) וכמובן כוורת אה ושכחתי עוד משהוא כבר מזמן לא ראיתי הופעה של ברי .......... לגבי הדורבנים well די ברור שאם הם יופיעו אני יבוא אבל רק אם יהיה משהוא חדש בהופעה (נגיד הופעה של הדיסק החדש)

jowi

New member
../images/Emo41.gif רוצה להיות ב...

גידי גוב או מתי כספי... אחושילינגגגג

DanaDuck

New member
רב ההופעות היו בימי סטודנטים

אני הייתי השנה בארבעה ושנה שעברה באחד... אפילו הדורבנים הופיעו בשניים מהם. (ת"א ובטכניון) בקשר לתיסלם- אני חושבת שהם היו באוניברסיטת חיפה אבל הייתי יותר מידיי עייפה בכדי להישאר למרות שרציתי.

למעלה