יש לי עוד שאלות...

guyyy

New member
שאלותתת

1. מה זה החלון שכל פעם שנכנסים לפורם הוא נפתח ונסגר (לא הצלחתי לבדוק) 2. מה זה win 9x 3. מה זה פורט ואיפי? ומה אני יכול לעשות אם זה? (עד עכשיו לא היה לי את מי לשאול...) מקווה שתענו לי על השאלות ותרחיבו את הידע שלי... GUY -פורים שמח

תמר,

New member
תשובות

1. החלון הזה מיועד כנראה לסמן את ההודעות שאותן כבר ראית. כך תפוז בנו את הפורומים. 2. win9x זה חלונות 95 או 98 3. IP - הכתובת של המחשב באינטרנט (בלי כתובת אי אפשר לגלוש) port - יציאה/כניסה לוגית במערכת ההפעלה שמאפשרת התחברות בפרוטוקולים ("שפות רשת") שונים. לדוגמה - דפי web נשלחים בדרך כלל מפורט 80, ובפרוטוקול http. דואר אלקטרוני מתקבל בפורט 25, ובפרוטוקול smtp כל פרוטוקול מעביר נתונים באופן שונה.

uzi2

Active member
ה- x מסמן תו שיכול לקבל "5" או "8"

ה- x מסמן תו שיכול לקבל ערך "5" או "8".

guyyy

New member
יש לי עוד שאלות... ../images/Emo151.gif

1. מה זה lan? 2. יש אתרים טובים בעיברית ללימוד האקינג וקראקינג? ואם אין אז אתרים באנגלית. ( חוץ מ astalavista )

uzi2

Active member
LAN

Local Area Network, כלומר רשת מקומית. הכוונה היא לרשת פנימית שפיזית המחשבים שברשת נמצאים במרחק לא גדול אחד מהשני. המרחקים הקצרים מאפשרים להשתמש בטכנולוגיות שאינן רלוונטיות למרחקים ארוכים.

guyyy

New member
אהה... אבל לי יש cable ואמרו לי שזה

עדיין נחשב לlan? ( אגב אני מתחבר מאתר aztv2.gc שאתם לא יכולים להיכנס אליו )

uzi2

Active member
לא הייתי צריך להשתמש במילה "פנימית"

המילה הזאת עלולה היתה להטעות - זו יכולה להיות תת רשת של האינטרנט. הדגש הוא על רשת מקומית שבה המרחקים בין היחידות קצרים פיזית.

למעלה