יש לי עוד שאלה....

יש לי עוד שאלה....

תודה על התשובות שנתתם לי על ה"שימי", עכשיו אני יודעת יותר וגם חברות שלי.אחרי זה חיפשתי על הרגטיים וקראתי, אני לא כל כך מכירה ג'אז בכלל. יש שיר ממש יפה וארוך של איזה שש שבע דקות שזמרת שרה "אולולו אולולו, בחיבו בחיבו".בכלל לא חשבתי שאני אוהב שירים בערבית מישהו יודעת מי הזמרת ואיפה אפשר להשיג תדיסק? תודה רבה רבה

ו ר ד 11

New member
השיר שאת/ה מחפש/ת

הוא במקור של עבדל חלים חאפז הגרסה הזאת שאת/ה מחפש/ת נמצא בדיסק של עיבודים חדשים שעשו לשירים שלו.

רזאלה

New member
תודה!

האם יש לדיסק שם? או שמות מבצעים? איפה ניתן להשיגו? ושוב - תודה!

tlingit

New member
ברוכה הבאה רזאלה ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך לספר לנו קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו'

תודה ורד !יש לי עוד שאלה בבקשה

יש לך או למישהו אחר מושג מה אומרות המילים. זה שתי שורות שחוזרות על עצמן כל השיר "אולולו אולולו, בחיבו בחיבו" די ברור השורה השניה זה "אולולו אולו לו.........................?" לא יודעת מה היא אומרת שם. זה כל השיר. חוץ מזה אתם עונים ומתחייחסים מהר. ביי ותודה רבה

ו ר ד 11

New member
תרגום המילים של אולולו

אולו לו אולו לו חאיאה - ספרו לו את האמת בחיבו, בחיבו, אוהבת אותו מן אוול דאיאה - מהדקה הראשונה באמת שיר יפה |www.gul.co.il||סלינק|

רזאלה

New member
מי אני ומה שמי...

תודה על ההתעניינות, אתן מקסימות והמהירות תגובה כאן נפלאה. אבל תנו לי להשתלב בקצב שלי... שוויה, שוויה............... רזאלה

למעלה