יש לי עוד שאלה..

infatuation

New member
יש לי עוד שאלה..

קודם כל שנה טובה לכולם! ואני גם אתחיל בזה שקצת נרגעתי מאז ההודעות הקודמות, והצלחתי להחזיק את עצמי ולא להרוס שום דבר.. אז השאלה שלי היא, אם יכול להיות שהיום אני סובלת מחרדת נטישה בעקבות משהו שהיה כשהייתי בת שנה? מה שהיה זה שאמא שלי הייתה מאוד חולה באותה תקופה, הייתה לה צהבת, ובגלל זה היא לא יכלה לגעת בי כדי לא להדביק אותי. וממה שהבנתי במשך שלושה חודשים היא הייתה חולה ולא נגעה בשום דבר שאחרים היו צריכים לגעת בו אח"כ כדי לא להדביק אף אחד. כלומר שהיא גם לא הייתה איתי שלושה חודשים. יכול להיות שמזה נוצרה אצלי חרדת נטישה?

infatuation

New member
ובנימה אופטימית יותר../images/Emo9.gif

לא להיות חלשה רק כדי למצוא עמוד תומך. לא להיות בוכייה רק כדי למצוא מטפחת יבשה. לא להישבר יותר רק כדי שהוא ירכיב אותי. לא להיקרע לגזרים כדי שהוא יאסוף אותי. לא לכאוב כדי שתבוא בריצה ודאגה. לא להכאיב כדי שאני אבכה אתך או שתבכה בגללי.

גרא.

New member
I,אי אפשר לקשר באופן מודע בין ארוע

כזה או אחר,טראומטי, או דווקא חיובי,לבין רגשות,והתנהגויות בהווה.אין שום דרך מודעת להוכיח קשר כזה.אבל בטיפול,בפסיכואנליזה, בפסיטראפיה, וודאי בהיפנוזה,אפשר לחשוף,יותר נכון לגלות את הקשר וההקשר.לכן כל העיסוק הנוכחי שלך בין דברים שאת חושבת אולי גם יודעת שקרו לך בעבר, לבין דברים שקורים לך בהווה, הוא מיותר, הכל בגדר ספקולציות.

infatuation

New member
הבנתוס../images/Emo9.gif

יש עוד משהו שדי מטריד אותי אבל אכתוב כבר מאוחר יותר או מחר כי אני עייפה. שנה טובה!

למעלה