יש לי עוד שאלה

יש לי עוד שאלה

(מצטער שאני מטריד אתכם היום) שמשון הוא חבר ילדות של יובב. לאשתו של שמשון קוראים ציפורה, וגם היא מכירה את יובב מילדות. לאחרונה החלה ציפורה לפלרטט קשות עם יובב, לתדהמתו. מה צריך יובב לעשות ?

לשתף פעולה,, לא ???? ../images/Emo4.gif

חחחחחחחח,,,סתם,,, ממממ,,נראה לי שהוא צריך לדבר איתה,, ולהסביר לה,, (ראה ערך,,סער) ש,, זה לא מוסרי בעליל,,,, חחחחחח,,,,מה השאלות האלו,,,

נשית~37

New member
לפלרטט עם שמשון חחחחח

וברצינות: עליו להתחבר לשאלתך הקודמת ולנסות להבין מה עובר על ציפורה.

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח.......

כל יובב שמכבד את עצמו...יעצור! אמנם אין הרבה יובבים כאלו..(אבל בטח בהמשך תבין)חחחחחח.. אבל החכמה היא.."שבמקום שאין אנשים השתדל להיות איש"... מת על סרטים מצויירים עם מוסר השכל...(שובב אתה)

לשוחח עם

ציפורה ולומר לה שזה לא מתאים. אם זה לא עוזר לנתק קשר לתקופה מסוימת ("עד יעבור זעם") עם שמשון וציפורה.

nightroll

New member
המממ

למיטב זכרוני, יובב בד"כ מגמגם וחוזר על מה ששמשון אומר, וגם מאבד את המשקפיים שלו ולא רואה כלום. מאחר וזה לא תופס במקרה הזה, אולי צריך לצמצמם כמה שאפשר את המפגשים עם ציפורה, וכשאין ברירה, להגיב בקרירות לפלירטוטים. אז יקרה אחד משני דברים: או שהיא תבין ותפסיק או שזה ידרבן אותה לנסות יותר, ואז צריך להחליט אם לערב את שמשון או לשוחח עם ציפורה ולהבהיר לה שזה לחלוטין לא מקובל

sahr12

New member
נייטי תשאלי את הבימאי..(אניגמטי)

האם הוא מתכוון לסטוץ עם ציפורה או רומן????חחחחחחחחחח......

מיכל31

New member
אמממממממ

יובב צריך להגיד לציפורה שעל אף הפיגורה הוא נאלץ לוותר ולעוף משם מהר.

sahr12

New member
למה שהוא יעוף...שהיא תעוף!חחח

יש מלא ציפורות..........חחחחחחחחחח

מיכל31

New member
אם אני אענה לך בדיוק כמו שאני רוצה

אז אני בטוחה שיתפתח פה ויכוח חבל"ז אז אני אשתוק...

sahr12

New member
זו השאלה האמיתית....

תמיד נוהגים לצייר את הגברים כמנייאקים....והם אלו שלכאורה הלא בסדר.. הם שלא שולטים ביצריות,במוסר....ואני שואל ומה עליהן??? מדוע שהן תמיד יראו כאילו נכפה עליהן?????? כאילו דא????? כאילו אה?? היכן האחריות השיתופית?? הגברים הרבה יותר חלשים מנשים בקטע הזה...לדעתי כל האשמה בה! ואני לא שובניסט....אני סך הכל מודע לחולשות שלי...(ושל הגברים בכלל כולל אלו שבחדרי כושר..חחחחחחח) איך הגעתי לכאן בכלל?????.חחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחחחח סער

קשה להמנע מהבלתי נמנע הא? חחחחחחחחחח זה ויכוח עתיק ותשובתו בדוקה וידועה מראש. עיין בספר בראשית החטא הראשון והשלכותיו המרחיקות לכת ...

נשית~37

New member
אין כאן בכלל שאלה...

מן הסתם, כפי שנאמר כאן כבר, הגברים בוגדים עם הנשים...אז אין כאן שאלה מי בוגד יותר.

מו שיקו

New member
חחחחחחחחחח

מוסכמה מגעילה אחת אומרת שגבר בוגד זה פסגת העליה ואשה בוגדת זו פסגת הירידה....

זה קלינטון אמר ? חחחחח...

אז בגידה מתמשכת זה כמו ההיסטוריה שלנו... העליה הראשונה העליה השניה העליה השלישית העליה הרביעית העליה המרוקאית העליה התימנית העליה העירקית העליה הרוסית העליה הגרוזינית העליה האתיופית העליה הקווקזית שכחתי מישהו ?

giulietta

New member
הוא אמנם נדהם

אבל קשה לדעת מה עליו לעשות בלי לדעת לאן הוא רוצה להגיע. עכשיו באמת עפתי. ביי.

למעלה