יש לי עוד שאלה

ofirgonen

New member
יש לי עוד שאלה

איך אני עושה ווילד אני לא מצליח כבר כמה פעמים שניסיתי אני חייב להצליח בבקשה תנו לי טיפים

LucidGuess

New member
כמה דברים

דבר ראשון אתה יכול להתאמן במקביל גם על בדיקות מציאות, זה לא מתנגש עם ווילד, ואז אם לא תצליח עם ווילד עדיין יהיה לך סיכוי לחצלול בעזרת בדיקת מציאות. ווילד באמת נחשבת שיטה קשה יחסית אז לא פלא שאתה לא מיד מצליח. כיד להצליח איתה אתה חייב לעשות אותה אחרי שינה של 5-6 שעות ואחרי שקמת לפחות ל - 5 דקות מהמיטה אחרי זה. 4:30 או 5:00 בבוקר זו השעה הכי טובה לנסות את זה כי אין רעשים מבחוץ ועוד אין אור ולכן הכי קל להרדם שוב. תנסה להתרכז במשהו שהכי נוח לך, לדעתי מאד נוח ונעים להתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה שלך, לדוגמה דיסק עם מוסיקה, או רדיו. או תתרכז בנשימות שלך, או במשהו שתדמיין בראש לדוגמה זוג אופניים או בית מעץ, מה שהכי קל לך! וכדי להצליח עם השיטה ( מנסיון ) חשוב מאד לא לינדוד עם המחשבות, אם תינדוד אתה תאבד מודעות ותרדם! כמה שזה משעמם, ואפילו אם זה יקח לך יותר משעה וחצי - אל תתייאש ותמשיך! תמשיך להתרכז בלי לינדוד עם המחשבות! בסוף זה יגיע. רק אם כבר עברו שעתיים ולא נירדמת, זה כבר מוגזם, תנסה שוב פעם אחרת, שתהיה מספיק עייף. אם יש לך בעיה להרדם, נסה להתעורר אחרי 5 שעות שינה בלבד וישר לנסות ווילד בלי לקום לשניה מהמיטה - וגם כאן 4:30 או 5:00 בבוקר זו השעה הטובה ביותר! Lucid

למעלה