יש לי עוד שאלה

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
יש לי עוד שאלה

אני לא ממש מצליח להבין את החברים שיש להם 2000 איש בכרטיסים שלהם. איך אפשר לעקוב אחרי כל אחד ואחד.? השאלה שלי היא כזו: אם למשל יש לי 40 חברים ....אבל אני לא באמת יכול להיכנס לכל אחד ואחד ולהתעדכן ..(אין לי זמן לזה) האם יש מצב שברגע שכל אחד ואחד מהם "כותב ב WALL האישי שלו"......זה אמור להופיע אצלי בעמוד הראשי..??? כאילו שאני אדע בעצם שהם כתבו...או שאני צריך להיכנס כל פעם ,לכרטיס של מישהו אחר כדי לראות אם הוא כתב או לא.? אם הוא משתמש בפייסבוק בכלל או לא.....וכו'...? מצד שני,לא בדיוק נראה לי הגיוני מה שביקשתי...כי אם למישהו יש 600 חברים...ומספיק שביום אחד 100 מהם החליטו לכתוב ב WALL שלהם האישי...אז אותו אחד ייכנס לכרטיס שלו וייראה 100 פוסטים??? נשמע מוזר..... אז מה ההיגיון בפייסבוק?? להיכנס כל פעם לכרטיס של איש קשר שאתה רוצה?? ואם לא תיכנס,בעצם לא ממש תדע מה קורה איתו? אשמח לתשובות איך זה עובד בדיוק?

KaNiJa

New member
בגדול, יותר חברים - פחות עדכונים.

אם יש לך 10 חברים ואתה נכנס כל יום לפייסבוק, סביר להניח שתראה בדף הראשי שלך כל post שכל אחד מהם ביצע. אם יש לך 100 חברים, פייסבוק יסנן... אני לא יודע לפי מה, אבל אתה יכול 'לעזור' לפייסבוק לסנן ע"י שתסתיר מידע מחברים מסוימים או מאפליקציות מסוימות.

למעלה