יש לי עוד שאלה

שירני27

New member
יש לי עוד שאלה../images/Emo163.gif

חח הפעם כן קשורה לעברי.. הסתכלתי קצת על שירשורים (ככה קוראים לזה פה?!) קצת יותר ישנים ונכנסתי לחוות דעת על זה שעבר שנה מאז יצא הדיסק "זה לא אותו דבר". בשאלה 20 הייתה שאלה "האם אתם מכירים את הסיפור על המטייל אוסטרלי?" עכשיו אני,כשכל כך אווהבבבת את השיר הזה,הופתעתי לגלות שיש סיפור אמיתי מאחוריו (כן כן אני יודעת שלכל שיר יש..אבל לא ידעתי שזה דווקא ידוע). אז בקיצור,הבקשה שלי,שמישהו יועיל בטובו לספר לי מה עומד מאחורי השיר המדהים הזה! ובאמת שאני מצטערת על החפירות.. המשך ערב נעים לכולם:)

יו, שאלה ישנה. ../images/Emo3.gif

לפני כמה שנים, היה מטייל אוסטרלי שטייל באיזה טראק איפשהו [פעם זכרתי, נו
], והוא נפל והיד שלו נתקעה מתחת לסלע, והאפשרות היחידה שלו לשרוד הייתה לחתוך לעצמו את היד... אז זה מה שהוא עשה, וניצל. אז זה לא ממש על השיר עצמו, אלא יותר רקע שכזה.

נריוש1

New member
תודה ../images/Emo13.gif ו- וואו, יפה.

איזה אומץ... ויפה שזה הרקע לשיר. מעורר מחשבה...

m a y a 2 1

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

מה שסיפרת נשמע כמו אגדה....או סיפור בידיוני...חחחחחחח (אני לא אומרת שזה לא נכון או משהו...סתם שקראתי את זה אז זה התחיל לי כמו סיפור בידיוני או משהו בסגנון...חחח
)

שירני27

New member
אהה חח שמעתי פעם על זה

אני כבר חשבתי שזה על דברים אחרים..על משהו ממש מהחיים האישיים שלו.. אחלה,תודה:)

../images/Emo207.gif../images/Emo66.gifנינט ועברי, כמה דברים../images/Emo124.gif

1. באתר הרשמי של נינט יש קטעים של מאחורי הקלעים ביחד עם עברי
. 2. עוד באתר של נינט, הביצוע שלה עם ג'נגו ל"היא יודעת". 3. הביצוע של עברי ונינט לשיר "ואולי". |*3 הדברים הנ"ל בעמוד הראשי
. 4. הופעה של נינט שמארחת את עברי: מועדון הבארבי - תל אביב 1/8/2007, המופע יחפה, נינט מארחת את עברי לידר בלוח ההופעות באתר של נינט יש את הטלפון להזמנת כרטיסים.
תקליקו כאן.

../images/Emo11.gifיש לי הסבר../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

קודם הסתכלתי בעיתון, ומישו אמר לי אתמול שנינט מאחרת את עברי, אז הסתכלתי בעמוד של ההופעות אם זה נכון, וראיתי שכן
אז כננסתי לאתר של נינט בשביל להיות נחמדה ולעדכן אותכם
ובדרך מצאתי עוד כמה דברים
. והלואי אני אלך כבר לצלילוס
.

למעלה