יש לי עוד משחקק תראו =]

יש לי עוד משחקק תראו =]

המשחק הוא כזהה כל אחת עכשיו תספק משהו שקרה לה עם הבויז או עם אחד מהםם .. נגיד עם זה חלום, או הופעה, או פגישה מאחרוי הקלעיםם הבנתםםם ?! אזז יאללההה זה לא משחק אבל עדיין זה כיף לשמוע סיפורים עליהםם

אנינניניניני...

אז ככה: פגשתי אותם מאחורי הקלאיםם.. והגשמתי חלום חיחי.. וטאני מאוהבת בהםם.. הם כל כך יפים מתוקיםם.. איזה לא קשורה אני אה חח? תישאלי שאלות!

ניי דיברתי אתמולל עם אושייי....

הנה השיחה הקצרצרהההה.: אני:אושרי? אושי:כן? מיזה? אני:נטלי..מעריצה <((חח איזה פאדיחה))> אושי:איך קוראים לך? אני:נטלי אושי:אהה..מאפו את נטלי? אני:מבאר שבע אושי:באר שבע העיר הרחוקה..חחח אני:אני אוהבת אותך המון המון אושי:גמאני אותך ותבואי להופעות אושי:טוב אני חייב ללכת אז ביי ושבת שלום אני:שבות שלום..ביי

הנה השיחה שלי אם אביחי

אני: הלו אביחי :שלום מי מדבר אני: רגע זה אביחי? אביחי: כן אני: לוי?????????????? אביחי:כן אני: מהגיימבויז?? אביחי: כן חמודה מי את? אני: יו אביחי קוראים לי שגית אני מתה עליכם אתם מושלמיםםםםאתם החיים שליייייייי אני חולעליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אביחי: תודה חמודה אני: בקשה :) אני: יוו אני עדיין לא מאמינה שאני מדברת איתך יווווו איזה קול מושלם יש לך (ההיתי אם חברה שלי) אביחי:צוחק אני:טוב אני חייבת לחזור לשיעור תמסור ד"ש לכולם ותגיד להם שאני חולעליעםםם ביייייייייייי אביחי: בייי מאמי חחחחח שיחה משעממתתתתתתתתתתת

ליןלין14

New member
הפגישה עם בויז

אני כשהיה את שיר נולד אז בסוף ההופעה חיכיתי עם בנות דודות שלי שכולם יצאו וכשהם יצאו אז זרקתי לידיים של אושרי בובה של דובי עם לב ורשום איי לוב יו... והיה בו מכתב.. ווואאייי איזה מאמי איך אני נזכרת ואני מאושרת כל פעם מחדש טוב להמשך.. הוא קרה באוטובוס את המכתב ושאל מי זאת לינוי ?!?! וכל הבנות מסביבי מי זאת הלינוי הזאת?! ואני כזה אני אני אני !!! אז בקיצור הוא צחק כי רשמתי לו דכל מיני דבריםם.. ואז הוא הראה לכל מי שהיה באוטובוס את הדובי (חיחיח שעליו היה ריח של הבושם שלי) והתחיל להריח אותו ולנשק אותו.. ואדם התנדנד על הכאות וביחוש יצא מהחלון והתחיל לדבר איתנו וכולם רשמו על החלונות אני אוהבת אותעם וזהה.. טוב נחזור לאושי .. טוב אושי ראה שזאת אני אז הוא לקח את הדובי הצביע על הלב שהיה עליו האיי לוב יו והצמיד אותו לחלון והצביע עליי ואז נישק את החלוןןןןןןן..!!! יום אחרי זה הלכתי שוב.. וראיתי אותו שוב וביחוש יצא אלינו ממש איפה שכולם חיכו והתחיל לחבק אותנו ולקחת את כל המתנות ואחר כך חברה שלי קלטה את אושרי אז היא עושה לי בואי מהר בואי מהר ואני רצה בטיל ואת מי אני רואה !!??!! צודקות אושרייי... חמודי שכמוהו לא היה באותו יום הוא התחיל להגיד לי תודה ושלח לי נשיקות באויר ואז הוא היה רעבב כפרעליו הוא הלך לאכול פיצההה....יאמייי... לטרוף אותו ואת הפיצהה

אדרררר

New member
הסיפור שלללללייייי :]]

אוקיי אז היה לי יומולדת ב-9.3! ושלושה ימים לפני היומולדת שלי חברות שלי היו עם הגיים בויז,עם אדם אביחי ושרון ערן ואושרי לא היו וכזה פתאום יש לי טלפון וחברה שלי אני שומעת אותה ברקע אומרת קוראים לה אדר ואז אני מזהה את ביחווווש והוא אמר איזו אדר? והיא אמרה לו אדר אזולאי ואני כאילו בשוקקקקק של החייייייים לא נושמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !! ודברתי עם ביחוווש ואז העבירו לי את נוולייי לטלפון ואחרי זה את דמדםם !! והם כללל כך נשמווות !! והם אמרוו ליי המוווון ברכות יאוווו ואני זוכרת שבדיוק כמה דקות אחרי זה רצתי לפההההה וכתבתי לכןן הכללללל :] המתנה הכי שווה בעווולללללללללם!! כפרה עלייהם

כיף לךך ../images/Emo10.gif גמני רוצה שהם התקשרו

אליי ויגידו לי מזל טובב חח יש לי יום לפני ביחוששש אוףףףףףףףףףףףף

שמעו שמעו שמעוו

אמממממממ אז ככהההה.. החלום שליי היה לראות את אושרי ופגשתי אותו והוא רשם לי הקדשה פרוטקציות מהשומר של השיר נולד חחח אממ את אביחי אאני מכירה אז זה לא ממש חלוםם אבל עדיין כיףף מאודד לפגוש אותו ולדבר איתו בפלאאא הוא בנאדםם מדהים הייתי איתו גם בצעירי באר שבעעעע אני מתה עליו בקיצור זהווו חחחח רשמתי סיפור אהה חפרתי קצתת

אנני אני אני אני

טובב בקצרה!!!!!! בתאריך ה16.3 פגשתיי אתת ביחוש בקורס שליי כיי הוא למד אצל המורה שלי למוסיקה.. והוא מכיר אותה דרך צעירי באר שבע.. בתאריך21.3 פגשתיי את כולםם לידד הביתת שלהםם.. בת''א..אלל תבקשוו כתובתת כיי אני לא יכולה להביאא.. בתאריך18.4 דיברתי עם נולי אביחי ואושרי בטלפון ובתאריך20.4 דיברתי עם אביחי.. חח זהוו..:)

KiSs KiSs KiSs

New member
חח...הדר...איך את זוכרת את כל התארי

כים...!???? אההה..ו....אני רואה שהדבר שאת הכי אוהבת לעשות זה לשנות כינוי?!? טחחח......איזה מאמי....

למעלה