יש לי עוד חודש וחצי לתבוע בית חולים

ברוס 5

New member
יש לי עוד חודש וחצי לתבוע בית חולים

על רשלנות רפואית ,מאז שהתגלתה מדצמבר 1999 ,האם כדאי למהר ולהגיש תביעה על רשלנות רפואית,בבקשה דחוף.

חבל על כל דקה...

מתי היה האירוע? באיזה שנה? מתי התגלה הנזק? מכל מקום, היות ויש חשש להתישנות פנה בהקדם לעורך דין על מנת לבדוק אם יש סיכוי לתביעה. קח בחשבון שלא כל עורך דין יסכים לקחת על עצמו הטיפול בתיק שעומד להתיישן בקרוב (אם אכן הוא עומד להתיישן במועד שאתה סבור).

דרך אגב..

אני לא יכולה לדעת אם כדאי להגיש תביעה או לא: לא קבלתי ממך בכלל פרטים על האירוע ועל מה אתה מבסס את טענתך לרשלנות.

J B 33

New member
תודה על תשובתך הנתוח שמו ;

שמו SAVE KAPANJI ,תאונת עבודה במפרק שורש כף יד ימין,כריתת עצם האולנה בשליש התחתון,וקיבועה בראש עצם הרדיוס,הנתוח משנת 10/95 -,בשנת 12/99 -התגלתה פגיעה עצבית ברמה בינונית ע"פ בדיקת E.M.G.שמקנה 20% ,המוסד לביטוח לאומי קבע שהיא פגיעה קלה שמקנה 5% ,למרות שני מכתבי רופאים מומחים לכף יד שקבעו שישנה פגיעה ברמה בינונית >

J B 33

New member
תודה על תשובתך הנתוח שמו ;

שמו SAVE KAPANJI ,תאונת עבודה במפרק שורש כף יד ימין,כריתת עצם האולנה בשליש התחתון,וקיבועה בראש עצם הרדיוס,הנתוח משנת 10/95 -,בשנת 12/99 -התגלתה פגיעה עצבית ברמה בינונית ע"פ בדיקת E.M.G.שמקנה 20% ,המוסד לביטוח לאומי קבע שהיא פגיעה קלה שמקנה 5% ,למרות שני מכתבי רופאים מומחים לכף יד שקבעו שישנה פגיעה ברמה בינונית >

J B 33

New member
להמשך ההודעה:

בפרוטוקול הועדה הרפואית של המל"ל ,הועדה רשמה את ההערה הזו, הערה: לפי הנתוח שעבר הנפגע בשורש כף יד ימין מתקבל על הדעת שעצב זה נפגע בזמן הנתוח, תחושתי היא שהועדה הזו רשמה את ההערה כאמור בכדי שאני אתבע את הבית החולים ולהסיר מעליהם את הזכות של הנפגע ל20% ,ולכן הם העדיפו לקבוע 5% .

J B 33

New member
בטח יעקב קרויצנפלד יהיה מאושר הערב

בטוח שהוא יהיה מאושר הערב !.

למעלה