יש לי עדכון לכולם!

יש לי עדכון לכולם!

היום בבוקר חברי האהוב התקשר.הוא נורא בכה ורעד(שמעתי בקולו) ובפיו בשורה:הוא הולך להכנס לקהילה טיפולית בקרוב.עכשיו הוא עושה את הסידורים הכרוכים.השאלה שבאה מיד לאחר הבשורה הייתה "האם תחכי לי?". כמובן שהשבתי בחיוב.הבנתי שהוא ממש נכנס לבלגנים והוא עכשיו בקריז ואמר לי שעכשיו נגמר הסיוט. הוא נמצא בנתיים במקלט בתוך הבניין של הוריו.הם לא רוצים שיכנס הביתה מהסיבות המובנות. אני נוסעת אליו בעוד כשעתיים וכולי רועדת ונרגשת ופוחדת. חבך שאתם לא פה,לא היה מזיק לי לשמוע כמה ברכות,בהצלחה וכאלה... בכל אופן וודאי שאעדכן ואני עדיין מחכה לכם,כאן,במשרד שאני עובדת בו. לפני לכתי אליו אני אבדוק האם במקרה מישהו מביניכם נכנס לכאן והגיב. כולי תקווה. שלכם מחכה לפידבקים.

rasta girl

New member
יוווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גדול!!! תתמכי בו המון! עד כמה שאת יכולה בכל יום תזכירי לו, שעכשיו קשה אבל אח"כ יהיה לשניכם טוב!!! תזכירי לו שאת אוהבת אותו תיהי שם בשבילו תאמרי לו שאת כאן ואת לא עוזבת כל עוד הוא ממשיך במאבק ויוצא מזה. אל תתני לו להכנע, תגרמי לכך שבכל פעם שיהיה לו רע והוא יהיה על סף שבירה הוא תמיד ייזכר במילים שלך ובך גם כשלא תיהי שם. תתני לו את הכוח להמשיך הלאה, כי בלעדייך הוא אבוד! (כמו שהבנת כבר מתגובותי הראשונות בעניין) מחזיקה לו אצבעות
ותזכרי תמיד יהיה טוב

bluemoon2

New member
זה ממש משמח לשמוע!

אומנם הדרך עוד ארוכה, אבל היא חייבת להתחיל בשלב כל שהוא.. וזה בדיוק השלב הזה. וזה בהחלט נשמע חיובי, וכמובן שבכדי לעבור זאת- הוא יזדקק לכמה שיותר תמיכה, וכאן את נכנסת לתמונה.. בהצלחה שיהיה..!

cleo_b

New member
../images/Emo23.gif

יש לי דמעות בעיינים.. הלוואי והוא יצליח ויהיה חזק הלוואי הלוואי שהוא יצא מזה אני שמחה בשבילך ובשבילו כל כך מקנאה.. בהצלחה, הלוואי ותעברו את זה

למעלה