יש לי עבודה!

tc2000

New member
יש לי עבודה!

הרגע חזרתי מחתימה על חוזה עבודה. אני אעבוד בחברה גדולה כ-outsoursing בפיתוח ב- NET. (מה שרציתי). משכורת - 12000 + רכב + קרן השתלמות + ביטוח מנהלים + שעות נוספות. קצת על עצמי: ממרמניק משוחרר, יש לי ניסיון של קצת יותר מ-6 שנים ב-HTML, DHTML, JavaScript, ASP, Visual Basic. וניסיון של חצי שנה ב-NET. הייתי בראיונות ב-14 חברות. אז בהצלחה לכולם, לא להתייאש. עדיף לפעמים לסרב להצעה טובה אם נראה שאין בה עניין ולחכות עוד קצת להצעה המיוחלת, תאמינו לי, בסוף היא מגיעה!

pixiER

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני רואה שזה ממש מדבק...
כמה זמן חיפשת בערך? יש לך כוח לכתוב לנו כמה שאלות נבחרות שחזרו על עצמן בראיונות? תודה! ושוב מזל טוב, והמון בהצלחה

tc2000

New member
תודה

חיפשתי עבודה כחודש וחצי. השאלות בראיונות אף פעם לא חזרו על עצמם, אבל הנה מבחר קצר שאני זוכר: 1. מחרוזות: כתיבת תוכנית שעושה find ו-replace למחרוזת, כתיבת תוכנית שמקבלת מחרוזת כקלט ומדפיסה את כל הוריאציות שלה. 2. דוט נט: מהן היתרונות של typed dataset? מתי מופעל ה-GC? 3. SQL: שאלה שבה צריך לכתוב שאילתת SQL שמבצעת מכפלה קרטאזית של עמודות. 4. WEB: איך פועל אובייקט ה-Session? 5. אלגוריתמים: מהי הסיבוכיות של חיפוש בעץ בינארי במקרה הגרוע ביותר?

efroch99

New member
כשאומרים + רכב

זה אומר שבנוסף למשכורת שציינת יש לך שימוש ברכב, או שהרכב יורד מסכום המשכורת בהסכם ליסינג?

Tovlli

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif

למעלה