יש לי עבודה

• פותח הנושא siete
  • פורסם בתאריך

siete

New member
יש לי עבודה ../images/Emo13.gif

בפאב (חדש) בי-ם, מזל טוב לי! איזה פחד...

siete

New member
תודה!

ראסטי, אני רוצה לטעום את הראסטי נייל המפורסם שלך...

D r a m b u i e

New member
ואני התפטרתי

לפני כמה שבועות... אבל ברכות לעבודות החדשות. אל תשכחו לתת כבוד ללקוח ולמקצוע!

siete

New member
תן לי קודם להתאמן עוד קצת

במזיגת בירה - אני לא רוצה להביך את עצמי.

night mistress

New member
מגניבבבבב../images/Emo65.gif

אז קודם כל בהצלחה.. ודבר שני, אם יש סיפורים מצחיקים אני מצפה לשמוע

D r a m b u i e

New member
ד"א משהו חשוב במזיגת בירה

בלי קשר אם התבדחת או לא, סייטה. הוא הברז (הכוונה הברז הספציפי בכל מקום) פשוט צריך להכיר את הברז, הברמן הטוב בעולם לא ימזוג בירה בקלות, מבלי להכיר קודם את הברז. אחרי שמכירים את הברז ושגעונותיו, אפשר למזוג בעיניים עצומות.

rustynail

New member
אני מסכים עבדתי בכל מיני ברזים

ועדיין לא נתקלתי בשניים זהים אפילו לא השניים של מתקן כפול עם שתי בירות זהות!!! אבל הכי כיף זה על ברז גינס..:)

siete

New member
ממש לא התבדחתי

דווקא גינס הולך לי, קשה לי למזוג טובורג בלי יותר מדי קצף... אבל טוב לדעת שזה יקח קצת זמן. תגידו, איך מנקים ומטפלים בברזי בירה? איש אחד בא ואמר לי שכדאי לסגור את החביות כל לילה נגד בקטריות. איש אחר אמר שזה שטויות במיץ - מה דעתכם?

D r a m b u i e

New member
אל תיגעי בברזים

את כל התחזוקה צריך לעשות האיש מהחברה. אם זה טמפו, קוקה קולה (שרוב הברים עובדים לפחות עם אחד מהם) או חברה קטנה אחרת. יש איש שצריך לתחזק, ולא, לא צריך לנתק חביות. את כל הנקיון של הברזים (דרך הזרמת חומר וכו') עושה איש התחזוקה מהחברה שצריך להגיע אחת לשבועיים פלוס מינוס. בקשר למזיגה. שוב, זה הברז שלך. אם יש לך יותר מדי קצף, בקשי מאיש התחזוקה, בפעם הבאה שהוא בא, להוריד מעט לחץ, זה צריך לעזור.

hermis1

New member
ותבקשי שיסביר מה הוא עשה

ככה לא תאלצי לחכות שבועיים בפעם הבאה. (רמז: סיבוב ימינה של הדיזה מוריד גז וסיבוב שמאלה עושה את ההפך)

למעלה