יש לי עבודה להגיש

roy758

New member
יש לי עבודה להגיש

בנושא: נוער במשטרים טוטאליטרים באירופה , איטליה הפאשיסטית או גרמניה הנאצית (אני בחרתי גרמניה, אבל אפשר לשנות את זה) אני מחפש חומר דחוף!!!!!!!! צריכים לעשות מאמר של עמוד-שניים ולראיון שם כמה נערים או מורים או הורים ומה דעתם לגבי הכול וצריך שזה ייכתב כאילו ברוח התקופה וכו´ בספר (מסע אל העבר לכיתות ט´, המאה העשרים, בזכות החירות) כתוב ממש ממש מעט. ואני לא יודע איפה להשיג חומר על נוער במשטרים כאלו!! תודה רבה לכל מי שייענה. רועי

masorti

New member
נסה את ביטוי הקסם "hitler jugend"

"היטלר יוגנד" היא תנועת הנוער הנאצית. חפש חומר ברשת עם מילת המפתח הזו.

roy758

New member
אוקיי תודה. בפורום לימודים

חיפשתי, אבל לא עזרו לי. אבל אולי מה שכתבת יעזור! תודה!

קוכולין

New member
יש לי רעיון יפה בשבילך

לחומר נוסף מקורי לעבודה. כמובן שהעיקר צריך להיות על נוער היטלר, אבל יש ספר מאד מעניין שנקרא Shattering the German night, מאת הכותבים Dumbuch ו-Newborn, שעוסק במחתרת סטודנטים ונוער בגרמניה הנאצית שנקראה השושנה הלבנה, ובעוד גילויים של התנגדות נוער ברייך השלישי. בספר יש כמובן גם הרבה מידע על הנוער הנאצי, נוער היטלר לסוגיו ועוד, הוא כתוב באנגלית קלה, באופן סיפורי מעניין, יפיפייה ומרגש. ניתן להשיגו בספריות של אוניברסיטאות, או (הכי קל) בספרייה של מכון גיתה, הנמצאת בבית אסיה, רחוב וייצמן בתל-אביב, פינת בית המשפט. היום בדיוק החזרתי אותו לשם, ככה שאתה יכול למצוא- תעיין בו, תהנה (אני מבטיח) ותוכל למצוא חומר טוב ל"ראיון" עם נער גרמני מסוג אחר. שלך, קוכולין

ואל תשכח את הסרט

נערי הסווינג

למעלה