יש לי סריטה

יש לי סריטה

אני מודה
לפני שאני אוכלת סלט [לא שאני הכנתי] אני מוציאה את כל הגמבות שיש בו. גם אם זה לוקח לי המון זמן... גמבה אני אוכלת רק גם גבינה ורק לעיטים רחוקות. מה הסריטה שלכם?

נרקי

New member
שאני אוכלת דנונה חחח

אני מוציאה ת'צימוקים.. וזה בכל אוכל שיש צימוקים
לא סובלתתתת צימוקים

מותר לי

New member
קבלי את שלי בשידור חי ../images/Emo3.gif

*שריטה *לעיתים ועכשיו ברצינות
יש לי מלא... מאיפה להתחיל?

../images/Emo25.gif

כתבתי במיוחד בשבילך... :) ויש לי עוד מלא- אני צריכה רק לעשות קצת סדר במוח שלי [שכרגע מחוק לגמרי עקב חוסר שינה מרובה ואירועים בלי סוף]

מותר לי

New member
טוב, נתחיל ../images/Emo3.gif

ארון הבגדים חייב להיות מסודר! בכל מחיר! הבגדים שלי יכולים להיות מפוזרים בכל מקום בחדר, על המיטה, על הריצפה, על השולחן, מצידי גם במקלחת ובמטבח... אבל שבארון בגדים יהיה בלאגן? שיהיו קיפולים של "בערך"? חלילה וחס!! מעדיפה שהבגדים יהיו מבולגנים בכל פינה בבית ולא מקופלים ברשלנות בארון!
כשאני נותנת לחתולה שלי לאכול אני חייבת לדבר איתה ב... ערבית!
(וזה הגיע למצב שפעם אחת לקחתי את הכלבות לטייל וכשאחת מהן עצרה אמרתי לה "תעאלי" ולא הבנתי למה היא לא מתייחסת אלי
)
אני שמה לבנה בתוך מרק עדשים
והולכת בגשם בלי מטריה וכובע! להמשיך?

ToryMaster

New member
גם אני מדברת אליהם

רק לא ערבית, לא יודעת ערבית. עם החתול שלי יש לי שפה משלי, כל מיני קולות לא ברורים שאני משמיעה ושנינו מבינים. לחתולה זה או באנגלית או בטיפת הספרדית שאני יודעת.

ToryMaster

New member
אההה

אני תמיד מתקנת את העברית של אנשים, ואם אני אומרת משהו לא נכון, אני מתקנת את עצמי בלב ואז אומרת אותו שוב ושוב עד שאני מתרגלת לצליל שלו. בכלל, יש לי נטייה לחזור על מילים רנדומליות שנשמעות סביבי, עד שאני מרגילה את עצמי אליהן בצורת ההגייה הנכונה. כשאני מבשלת אני חותכת את כל הירקות קטן קטן עד שזה נראה כמו עיסה, ואני לא מסוגלת לסבול שמישהו מסתובב לי במטבח בזמן הבישול. אני לא יכולה להתרכז רק בדבר אחד, חייבת עוד דברים מסביב שימלאו לי חללים של ריכוז. אז תיד על המחשב יש לי המון חלונות פתוחים ואנשים לא מבינים איך אני מסוגלת להתעסק בכולם. התשובה היא שהריכוז שלי הוא כמו כביש מלא בורות, אז כשאני מתרכזת בדבר אחד [נגיד ההודעה הזו] אני צריכה עוד דברים ברקע כדי למלא את הבורות האלו. אני אספנית ספרים כפייתית. בעיקר הוצאות של נרניה [כולל סרטים ומרצ'נדייז] ומהדורות מיוחדות או יד שניה של ספרים כל מיני. לעומת זאת, יש לי דחייה על טבעית כמעט מספרים בכריכות רכות, הם ממש מרגיזים אותי. חוצמזה יש לי המון קטעים קטנים כאלו, נגיד אי סימטריה בשגגה יכולה להטריף לי את השכל, כשאני אוכלת גזר נגיד אחרי כל ביס אני אחליק אותו בשיניים כדי שיהיה ישר לפני הביס הבא. יש עוד מלא דברים כאלה, כשאזכר אכתוב כאן.

ToryMaster

New member
זה ממש מגוחך

כשאני אוכלת אורז, אני חוצה אותו בפה לשניים, נגיד.

ebi83

New member
יש לי הרבה...

אבל רובן פורצות כשאני מרגיש בנוח
... אבל אחת שעולה לי, משגע אותי שאנשים שוכחים את האיתות ברכב דולק...

מותר לי

New member
אוי! האיתות! ../images/Emo67.gif

אותי גם משגע שנוסעים בכביש בינעירוני בלילה, ומנמיכים אורות בגלל רכב שבא ממול, ואחר כך שוכחים להחזיר את האורות הגבוהים ונוסעים לאט יותר "כי חשוך ובקושי רואים" רבאק! בשביל מה יש אורות גבוהים! (ואז יש לנהג תירוץ: "עוד מעט מגיעים לצומת/ עוד מעט יבוא רכב ממול/ מישהו כבר יעקוף אותנו"... בעעעע)

../images/Emo187.gif

אני שונאת שאנשים טועים בדיבור שלהם מבחינת עברית תקנית..הכי מחרפן אותי שאנשים רושמים "אני יבוא מאוחר יותר" כשאמורים להגיד "אבוא" [קצת דקדוק לשוני: גוף ראשון (אני) בזמן עתיד תמיד תמיד תמיד תחילית א'
]
אני רגישה ברמות הכי הכי שאפשר לכסות את החריץ בתחת. כשאני מתיישבת אני מרימה תחתון, מרימה תג'ינס ומורידה חולצה. אני יכולה להתחרפן רק מהמחשבה שרואים לי את החריץ [כי זה זול ומגעיל מבחינתי.]
אני אובססיבית למקלחות. אבל ממש. אני מתקלחת לפחות פעמיים- שלוש ביום [אתם לא באמת רוצים לדעת מה השיא
]. בחורף אני נכנסת לפחות פעמיים-שלוש למקלחת רק בשביל להתחמם [בלי קשר בכלל למקלחת היומית ]
אני אובססיבית לגבות שלי. אני חייבת לסדר/למרוט/לנקות אותן כל יום... אחרת אני מתחרפנת.
ויש לי אובססיה/שריטה לא מוסברת ולא מובנת לתחתונים [יש לי בערך 300 ] ולגרביים עד הברך.

ToryMaster

New member
אויא וי אוי

תחתונים! ברבים! אל תהיי מעפנה! גרבי ברך זה אלוהים כמעט כמו ביריות [כן נו, אני הולכת עם ביריות ביום יום, שקט].

לא אמרתי שזה רע.

שום שריטה/אובססייה שלי לא רעה או לא טובה לפי דעתי
אני חולת תחתונים וגרבי ברך

למעלה