יש לי סקר כמה קרשים שברתם? תגידו את האמת בבקשה. אני שברתי 1 של מגה ספורטא ומאז יש לי אלמנט
S sk8er New member 11/3/02 #1 יש לי סקר כמה קרשים שברתם? תגידו את האמת בבקשה. אני שברתי 1 של מגה ספורטא ומאז יש לי אלמנט
R rodney New member 11/3/02 #2 ----------> אז ככה אני הייתי ממש קרוב לשבור קרש ישן נושן של פאוול אז מכרתי אותו וקניתי פליפ שברתי אותו בבורדסלייד ואז קניתי טוי משין וזהו
----------> אז ככה אני הייתי ממש קרוב לשבור קרש ישן נושן של פאוול אז מכרתי אותו וקניתי פליפ שברתי אותו בבורדסלייד ואז קניתי טוי משין וזהו
D double M New member 11/3/02 #5 אני.... בערך שברתי משהו כזה מטויז-אר-אס נראה לי. עשיתי אולי 180 ושמעו כזה קחחחק של הקרש. ואז מישהו עלה עליו והוא נשבר.
אני.... בערך שברתי משהו כזה מטויז-אר-אס נראה לי. עשיתי אולי 180 ושמעו כזה קחחחק של הקרש. ואז מישהו עלה עליו והוא נשבר.
פ פיצוץ New member 12/3/02 #6 לצערי הרב... אני שברתי שהתחלתי לנסוע איזה חמישה קרשים של מגה ספורט.ואחרי זה היה לי סנטה קרוז נשבר היה לי אלמנט נשבר..היה לי דאקה נשבר..והיה לי זירו שברתי אותו מאיזה במה ענקית בנתניה...זהו זה סיפור חיי בשבירת קרשים מרתק לא..?
לצערי הרב... אני שברתי שהתחלתי לנסוע איזה חמישה קרשים של מגה ספורט.ואחרי זה היה לי סנטה קרוז נשבר היה לי אלמנט נשבר..היה לי דאקה נשבר..והיה לי זירו שברתי אותו מאיזה במה ענקית בנתניה...זהו זה סיפור חיי בשבירת קרשים מרתק לא..?
W world skater New member 12/3/02 #7 אני... אני שברתי 2 קרשים של מגה ספורט ועכשיו יש לי וורלד ינדסטריס והוא עומד להישבר אז בפסח אני קונה אלמנט camp kill yoursalf
אני... אני שברתי 2 קרשים של מגה ספורט ועכשיו יש לי וורלד ינדסטריס והוא עומד להישבר אז בפסח אני קונה אלמנט camp kill yoursalf