יש לי סקר :}

יש לי סקר :}

טוב, למען האמת זאת שאלה יותר מסקר... אבל אשמח אם הרבה אנשים יענו. כמה זמן לפני יום הגיוס התכוננת פיזית? קניות לקראת הצבא, מסיבת גיוס וכו'? :}

or aver

New member
אז ככה...

פיזית התחלתי חודשיים לפני... קניות אני עושה מחר... שזה יוצא בערך שבוע וחצי ליפני. מסיבה אני עושה ביום רביעי, ארבעה ימים ליפני הגיוס...

שיררן

New member
אממ..

חחח פיזית..בחיים לא..קניות-בטח יום לפני..מסיבות? מה יש לחגוג? זה יום עצוב..

Noff88

New member
בטח נחגוג!! קרחנות בעיראק!

ואז סיבוב הופעות באיראן ואני מסודרת לשנתיים (+ בעירבון מוגבל) ואם יהיה לי עוד זמן בטן גב בקהיר עם מחמוד ולהקפיץ טקילה עם מוסטפא ואם ישאר עוד זמן אני אשב בבית לראות שידורים חוזרים של גיל חובב ושמעון פרנס עושים שמח

Noff88

New member
בא לי להקפיץ! ../images/Emo6.gif

שרשור שיכול להיות מעניין

KOBINET

New member
וואי אז אני בטח מהלחוצים

אני התחלתי את הקניות לפני 3 שבועות ואני עומד להתגייס עוד שבוע וקצת. בקשר למסיבות, אולי לקראת סופ"ש הבא אני יארגן משהו מצומצם.

IrIsH BaBe

New member
אומייגאד

באמת שאני לא זוכרת... נראה לי הפז"ם עשה את שלו

אנצל"ש את עצמי ^^

עוד שאלת סקר מוזרה. שמעתי הרבה סיפורים שהטירונות קשה, מטרטרים אותך והרבה בלאגנים. אבל... זה נכון שבטירונות בנות, הן כל הזמן מרכלות במקלחות וההרגשה נורא חרא ובודדה ומביכה? איך הלך לכם מבחינה חברתית? האם זה באמת ככה? סליחה על הסקרים המוזרים, אני באמת רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים.

LamLamos

New member
lol

התכוננות פיזית: עוד לא התחלתי אני כל הזמן דוחה את זה חח אני מקווה להתחיל עוד שבוע שזה חודש וחצי לפני קניות: מי קונה אם אפשר לגנוב סתם חח מה יש לקנות =\ מסיבת גיוס: אני יעשה בבקום

DOROZ

New member
פיזית חודשיים לפני

התחלתי אתמול לרוץ והיום יש לי עוד 65 יום לגיוס... נפשית נולדתי מוכן קניות אני יעשה ככה שבוע לפני הגיוס.. כמו שאני מכיר את עצמי אני אפרוש את זה על כמה ימים.. מסיבת גיוס אני לא אעשה אולי אצא עם חברים לאנשהו אבל לא בתור מסיבה ולא לכבוד זה...

Yosh Yosh

New member
המ....

הייתי חודש בארה"ב וחזרתי 3 ימים לפני הגיוס, אז את כל הקניות עשיתי חודש וחצי לפני XD אני לא חושבת שעשיתי מסיבת גיוס... כשהתגייסתי חצי מהחברים שלי כבר היו בצבא ;-;

למעלה