יש לי סקר........

יש לי סקר........

אני כותב בלשון זכר אבל אני מדבר על שני המינים....... נגיד ואתם אוהבים מישהי המון המון והרבה שנים, עכשיו אני מדבר על הזמן שעברתם כבר את הבית קפה והסרט וה..... נניח אתם מגיעים למיטה, יש לכם זמן אחרי הכל רק שעה וחצי....... ועכשיו לנושא, מתוך 11 פעמים, 10 פעמים היא עושה עליכם פוזות, מוציאה לכם ת´מיץ, נותנת עצבים שהיא לא מובנת ורק פעם אחת היא נותנת לכם ורק בדקה האחרונה של השעה וחצי....... אני שואל מה הייתם עושים??..... א. זורקים אותה עם בעיטה???....... ב. נשארים איתה ואומרים, אולי פעם הבאה יהיה יותר טוב??...... ג. נשארים איתה ולא משנה מה קורה???........ ד. נשארים איתה ואומרים, היא ר צריכה ביטחון???....... עכשיו נראה מה יהיו התשובות, ותענו מכל הלב???........ אני אתן את התשובה שלי בסוף.......

צהוב.

New member
אני...

לא עוזב את בית"ר. אני עדיין מתרגש מבית"ר ירושלים... אני עדיין קופץ לשמיים כשאני רואה גול (אני לא קופץ הרבה לאחרונה)... ואתמול קפצתי פעמיים.... מה אני יכול לעשות....זה בנשמה.... אני שרוף על בית"ר ירושלים. יללא בית"רררררררררררררררררר.

דוביד 1

New member
זוהר......

הגששים עשו עלינו מערכונים-הפוליטיקאים מגיעים דרכנו לשילטון.יש בחורות שעד היום מסתובבות בעיר עם השם-"מלמיליאנה" .בשוק יש "שסק" על אוחנה.ירושליים היא של בית"ר ולא רק של יורם גאון.ירדנו ליגה עם 15000 צופים.ועלינו ליגה עם 20000 צופים.את בית"ר תמיד אוהדים.היא הסקסית שתמיד מרגשת.ממנה אפשר לגמור גם רק מלראות.אז יש תקופה קשה ואותה עוברים ביחד .בינינו את מי אפשר לאהוד באותה התרגשות ואהבה אם לא את בית"ר.להיכנס למיגרש זה תמיד מחשמל ואין שום הרגשה שמשתווה לזה.אז אני לא אלך לתאטרון להוציא את העצבים.אני נישאר עם בית"ר באש ובמים.

אביסון

New member
סבבה, רק שלא נרד

כל מילה בסלע, רק שבטעות מרוב אהבה עיוורת, חשמל זורם והרגשת גדולה אין קץ - שלא נמצא את עצמנו שנה הבאה בכפר קנא ובדרבי מול הפועל. צריך לקלוט שבית"ר השנה היא קבוצת תחתית אמיתית, שלהשאר בליגה זה לא מובן מאליו, ושצריך לעשות הכל כדי לצבור נקודות עכשיו ומייד.

התמ-ים

New member
כמו שציינתי בהודעות הראשונות שלי

אני אמשיך עם בית"ר, גם אם לא תהיה בית"ר ... אז קטן עלי התוצאות שלה ... תמיד אפשר לראות דברים חיוביים, אפילו בפאדיחות כמו אתמול ...

בודי

New member
זה ישמע נורא קלישאי.....

אבל מה לעשות, דבר שאוהבים באמת לא זורקים כל כך מהר....אפשר להשוות את זה לבובת דובי של איזה ילד אחד שהוא הכי אוהב אותה וגם שעוברים השנים והיא מתיישנת, הוא עדיין אוהב אותה , מה לעשות, זה הדובי שליווה אותו בכל הילדות שלו......אבל אנחנו מדברים על קבוצת כדורגל ולא דובי.... תחשוב, אומרים לך עכשיו שבית"ר יורדת ליגה (מה שכמובן אנחנו יודעים ומקווים שלא יקרה), אז מה אתה עושה? הולך לקבוצה אחרת לאהוד? איזו? הפועל ת"א? מכבי ת"א? חיפה? אי אפשר....זה פשוט לא ילך, וגם זה יצור אצלך, האוהד האמיתי של בית"ר, בחילה..... תהיו אופטימים.....תחשבו שבתחילת השנה כבר היינו אמורים לבלות בליגה א´.....ולא באשמתנו..... יאללה בית"ר!

צהוב.

New member
וואלה בודי

את אוהדת אמיתית... נכון ויפה אמרת... אל תישכחו מי אנחנו,ולמרות שאנחנו במשבר ובדכאון מההפסד,יהיה בסדר. בית"ר לא תרד ליגה,זה בטוח. יללא בית"ר.

התמ-ים

New member
וגם אם כן,

זה לא יהיה כל כך נורא. להזכירך, את האליפות השניה שלה, בית"ר לקחה, אחרי שחזרה מהמתים ... אופס ... מהליגה השניה ... אחרי שנתיים-שלוש שהיא דישדשה בתחתית של הליגה הראשונה ... היא ירדה ... וחזרה בגדול !!

בודי

New member
זאת גם המחשבה שלי!

אבל לפי דעתי, במקום שאכן נרד ליגה....מה שאנחנו בדרך אליו, נבוא כאילו עכשיו עלינו ליגה, נבוא כאנדרדוג (אצל הפועל ת"א באירופה זה עובד....), לא יהיה לנו מה להפסיד, כי בעצם באמת אין לנו. אנחנו נמצאים מתחת לקו האדום, ז"א שנרד ליגה. ברגע שנעלה מעליו, יש על מה לדבר. עכשיו אין לנו מה להפסיד, רק לנצח וזה הכי חשוב! יאללה בית"ר!!!!!!!

לכולם...........

תראו, ברור שאני לא אעזוב את ביתר ואני לא מסוגל לאהוב שום קבוצה אחרת (פחות שנאה למכבי חיפה) בליגה שלנו, אבל סתם רציתי לראות מה יהיו כאן התשובות שלכם, אני לא יודע כמה זמן אתם אוהדים ביתר או יותר נכון עד כמה אתם אוהדים, אבל גם אם לא תהיה ביתר (זה מה שהיה אמור להיות בתחילת העונה) אני לא עובר לשום קבוצה, פשוט אין כדורגל בשבילי יותר.........

אור.ג

New member
איך אפשר?

לאהוד קבוצה אחרת ללבוש צעיף בצבע אחר לאאאאא בשבילנו אנחנו אוהדי ביתר לא יכולים לעקור את הלב מהמקום אחרת לא נחייה יותר אפילו אם ביתר חס וחלילה תהיה בליגה הכי נמוכה נאהד אותה בקשר לפועל ת"א העולם הוא גלגל עכשיו הם מלגלגים עלינו אבל יבואו עוד ימים שנחזיר להם בגדול ודבר אחרון לאבוקסיס שכחת הא... שכחת מאיפה באת?? את התנועות לאוהדים שלנו תשאיר בבלומפילד ולא אצלנו בבית

למעלה