יש לי סקר!

scudnick

New member
../images/Emo41.gifקומונת אפיקה!../images/Emo41.gif

מעריצי אפיקה ואנשים שפשוט רוצים לשמוע אפיקה - אתם מוזמנים בהמוניכם לקומונה שלי ושל ג'ים
אני קשוח ואפל, לחצו עליי!

Blue Puding

New member
אממ זה קשה

בין 4 ל5.. כי אבא שלי ממש אוהב..(אפילו היה איתי בפסטיבל) אמא שלי מפחדת.. אבל הם הורגלו מאוד מאח שלי אז זה 4.75..אח הפלצנות...

בין 3 ל-4

אמא שלי לא בוכה כשהיא רואה אותי משחקת DND והיא לא תקבע לי תור לפסיכולוג על זה.. אבל היא לא סובלת שאני שמה מגהדת' מטאליקה וסוגים דומים על הסטריאו. עם פאוור היא עוד איכשהו מסתדרת.. ולשכנים לא אכפת.. אני מרוצה..

skipp

New member
0

אבא שלי אדם אדיש, לא אכפת לו מה אני שומע כל עוד זה לא חזק מדיי

avshalomariel

New member
גנבת ממטאליקה!!!! ../images/Emo46.gif

ההורים שלי אממ.... בערך 5, כי הם אף פעם לא אמרו לי משהו שלילי על המוזיקה, אבל כשאני שם את זה באוטו בטיולים הם אומרים לי להחליש כי הם רוצים לישון
מטאל זה מרדים!

5 אמא שלי אוהבת את נייטוויש..

ואת סונטה ארקטיקה יש לה טעם וטוב לאמא שלי.. והקטע הכי מצחיק זה שפעם תפסתי אותה מכינה סלט ושרה את הletter to dana ניקרעתי מצחוק..

גם אמא שלי מתה על נייטוויש! ואפיקה

אולי נפגיש אותן? דורון, בוא פעם אם אמא שלך אם אתה כבר בדואר מדבר עם.. אנשים..

AlteX

New member
אצלי זה...

6. התייאשנו אפילו מלשכנע אותו להתחתן, אז חבל על הזמן של כולנו לשכנע אותו לשמוע מוזיקה נורמלית... למרות שעוד 10 שנים הוא בטח יפסיק בעצמו. ...ובעוד 10 שנים הם יגידו את אותו הדבר בדיוק, גם אם אני אתחתן עד אז...

McBlack

New member
1+2+4

לא נראה לי שהם יודעים שיש למה שאני שומעת שם... לאבא בכלל אין מושג מה אני שומעת, ואימא אמרה לי בחיוך שאין לה בעייה להסיע מטאליסטים, אז יש מצב שיש לה מושג כללי. בטח אחשלי סיפר לה. בגלל שיוצא שאחשלי הוא כמו הורה, אז אפשר להגיד 1+2+4 (ע"ע: כותרת)...

Kfiriboy

New member
3 בערך...../images/Emo13.gif

רק אם מחליפים מבוכים ודרקונים בפרהדידלים

scudnick

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - זהבה ושלושת הדובים!../images/Emo41.gif

זה הסיפור לפני השינה שסיפרתי לילדתי היקרה מאיה: ובכן, היה היו שלושה דובים - אבא דוב, ילד דוב, ואמא שהיא אישה אבל סתם דבה. ככה שהילד היה חצי דוב וחצי אדם. [הוא היה דובנאדם!] בכל מקרה, שלושת הדובים הלכו יום אחד ללוד לקנות סמים, ובאותו זמן הזונה שגרה בצומת נתקפה ברעב עז לעז. הזונה, הלא היא זהבה, פרצה לביתם של שלושת הדובים וראתה מרק-עז מהביל שוכן על השולחן. זהבה ניסתה להתיישב על הכיסא הראשון, אך אבוי! הוא היה שחור, והזכיר לה את הכושיות הכוסיות שגונבות לה את הפרנסה! זהבה ניסתה להתיישב על הכיסא השני, אך אבוי! הוא היה קטן מדי, והזכיר לה את הלקוחות הכה-לא-מספקים. זהבה ניסתה את הכיסא השלישי ונהנתה נורא - מישהו השאיר עליו תרמוס, וזהבה נהנתה כמו שהרבה זמן היא לא נהנתה בעבודתה. אז זהבה ניגשה למרקים... היא ניסתה לשתות את המרק הראשון, אך אבוי! זה שמספר את הסיפור אמר לה שהמרק לא מתאים ושהיא צריכה לשתות רק את השלישי! כנ"ל קרה גם עם המרק השני, והמרק השלישי, שהיה בדיוק אותו דבר, היה טעים להפליא מהשניים הקודמים! לאחר המרק המשביע [תבבלנזצי את זה
] מצאה זהבה סטאש של סמים, האחרונים שנשארו לדובים. כשהיא נכנסה לטריפ היא ניסתה להישכב על המיטה הראשונה, אך אבוי! זהבה נפלה בין החריצים כי היא היתה זונה, נרקומנית ובנוסף לכל - אנורקסית! אז זהבה ניסתה את המיטה השניה, אך אבוי! המיטה השניה לא היתה קיימת, זו היתה סתם הזיה! [הרי לאבא-דוב ולאמא-דבה יש מיטה משותפת!] זהבה ניסתה את המיטה השלישית ומצאה שם דובנאדם מגניב וחמוד שהוריו השאירו אותו במיטתו והלכו ללוד לקנות סמים! מיד אנסה זהבה את הדוב וכשגמרו שניהם נשכבו לישון. כשאבא-דוב ואמא-דבה חזרו הביתה, אבא-דוב אמר: "מישהו ישב בכיסא שלי!". אמא-דבה אמרה: "מישהו ישב בכיסא שלי!" ודובנאדם רק נאנח כי זהבה בדיוק ירדה לו. בכל מקרה, כשאמא-דבה ואבא-דוב הלכו לראות על מה כל המהומה - אבוי! במיטתם של בנם הם מצאו עלמה ענוגה, יפת-חן וערומה לגמרי, עם סיגריה בפה והמון-המון מייקאפ. כל המייקאפ הפריע לאמא-דבה, ובנוסף לכל - אמא-דבה לא שתתה מרק, והיתה רעבה... לא הרבה נשאר מזהבה, ילדתי הקטנה, אבל מה שכן נשאר נמצא כרגע בצלחת שלך, מלא בקוקאין ובזרע של דובנאדם. בתאבון! ומאיה רוצה לציין גם שדובנאדם היה גיי, וחשב שבגלל כל האיפור והפן המחורבן זהבה הייתה זהבי עצבני...

McBlack

New member
../images/Emo6.gif השארת את התתבבלנזצי

אתה יודע מה הכי הצחיק אותי בהודעה? ה"מצורף קובץ jpg" XD

למעלה